Френски сос

Френски сос

0

Разбъркайте майонезата с черния пипер, доматеното пюре, сол на вкус, лимоновия сок, бялото вино и горчицата. Френският сос е подходящ за гарниране към риби, дивеч и др....

1

Френски сос

Открий всички 12 авторски предложения за френски сос в Готвач.бг.
Пъстърва с френски сметанов сос

Пъстърва с френски сметанов сос

сметаната, разбъркана с нишестето. Сосът се бърка до сгъстяване. Топлите пъстърви се заливат с готовия сос. Сервират се със задушени картофи и прясна салата....

Френски стек с ароматен сос

Френски стек с ароматен сос

Намажете от всички страни стековете с горчица и поръсете със сол. Оваляйте пържолата в зрънцата черен пипер. Загрейте олиото в дълбок тиган и...

Френски профитероли с шоколадов сос

Френски профитероли с шоколадов сос

охладят и направете прорез във всяка. 3. Загрейте водата за шоколадовия сос, добавете захарта и какаото. Щом сместа заври, намалете котлона и...

Френски основен сос за риба

Френски основен сос за риба

Всички продукти се смесват в бутилка с широк отвор и се раздрусват, за да се получи еднородна смес. Бутилката се затваря и сосът се съхранява...

Френски кексчета с конячен сос

Френски кексчета с конячен сос

потапят в ром, изваждат се и се оставят да се отцедят. Приготвя се сос, като яйцата се разбъркват със захарта, добавя се прясното и...

Карфиол по френски със сос Баже

Карфиол по френски със сос Баже

, докато не се превърне в сос с гъстотата на сметана. Добавя се оцетът и сосът Баже е готов. Карфиолът се сервира, като се полива със соса....

Пиле със сметанов сос по френски

Пиле със сметанов сос по френски

минути се добавя сметаната. Похлупва се с капак и се задушава 30 минути. Месото се вади, сосът се пасира. Пилето се разпределя в чинии и се полива със сос....

Пиле с бял сос и френско грозде

Пиле с бял сос и френско грозде

Пилетата се разрязват на четвъртинки и се сваряват заедно с моркова. Френското грозде се залива с 2 чаши от бульона. Dобавя се захар, покрива...

Френски еклер

Френски еклер

3

друго. Това е. Всяка френска рецепта за еклер винаги е с масло. Може да се замени с олио, но това вече няма да е френски еклер, а печени тестени...

Френски дресинг

Френски дресинг

Смесете всички съставки в шейкър и разбийте до получаване на гладка смес. Опитайте и добавете още подправки, ако желаете. Съхранявайте в...

Френски хляб

Френски хляб

1

От посочените продукти месим тестото, като предварително разтворим маята във водата. Трябва да се меси поне 10 минути. Пръскаме го с олио...