Френски сос

Френски сос

0

Разбъркайте майонезата с черния пипер, доматеното пюре, сол на вкус, лимоновия сок, бялото вино и горчицата. Френският сос е подходящ за гарниране към риби, дивеч и др....

1

Френски сос

Открий всички 12 авторски предложения за френски сос в Готвач.бг.
Френски стек с ароматен сос

Френски стек с ароматен сос

 

Намажете от всички страни стековете с горчица и поръсете със сол. Оваляйте пържолата в зрънцата черен пипер. Загрейте олиото в дълбок тиган и...

Пъстърва с френски сметанов сос

Пъстърва с френски сметанов сос

 

сметаната, разбъркана с нишестето. Сосът се бърка до сгъстяване. Топлите пъстърви се заливат с готовия сос. Сервират се със задушени картофи и прясна салата....

Френски кексчета с конячен сос

Френски кексчета с конячен сос

 

потапят в ром, изваждат се и се оставят да се отцедят. Приготвя се сос, като яйцата се разбъркват със захарта, добавя се прясното и...

Френски основен сос за риба

Френски основен сос за риба

 

Всички продукти се смесват в бутилка с широк отвор и се раздрусват, за да се получи еднородна смес. Бутилката се затваря и сосът се съхранява...

Френски профитероли с шоколадов сос

Френски профитероли с шоколадов сос

 

охладят и направете прорез във всяка. 3. Загрейте водата за шоколадовия сос, добавете захарта и какаото. Щом сместа заври, намалете котлона и...

Карфиол по френски със сос Баже

Карфиол по френски със сос Баже

 

, докато не се превърне в сос с гъстотата на сметана. Добавя се оцетът и сосът Баже е готов. Карфиолът се сервира, като се полива със соса....

Пиле със сметанов сос по френски

Пиле със сметанов сос по френски

 

минути се добавя сметаната. Похлупва се с капак и се задушава 30 минути. Месото се вади, сосът се пасира. Пилето се разпределя в чинии и се полива със сос....

Пиле с бял сос и френско грозде

Пиле с бял сос и френско грозде

 

Пилетата се разрязват на четвъртинки и се сваряват заедно с моркова. Френското грозде се залива с 2 чаши от бульона. Dобавя се захар, покрива...

Френски дресинг

Френски дресинг

 

Смесете всички съставки в шейкър и разбийте до получаване на гладка смес. Опитайте и добавете още подправки, ако желаете. Съхранявайте в...

Френски хляб

Френски хляб

1 

От посочените продукти месим тестото, като предварително разтворим маята във водата. Трябва да се меси поне 10 минути. Пръскаме го с олио...

Френски предястия

Френски предястия

1 

на 170 градуса. Сервира се топло. Артишокът със сос винегрет е традиционно френско предястие, което е много вкусно и ароматно...