Хайвер от тиквички

Хайвер от тиквички

0

Тиквичките обелени и нарязани на едри парчета, ги сваряваме в подсолена вода. Отцеждаме ги за 3-4 часа в гевгир, след което ги пасираме...

1

Хайвер от Тиквички

Прегледай всички 12 избрани предложения за хайвер от тиквички в Готвач.бг.
Хайвер от тиквички с чесън

Хайвер от тиквички с чесън

 

Тиквичките се измиват, обелват и настъргват на едро ренде. Задушаваме ги в малко олио, докато останат на мазнина и ги сваляме от котлона...

Хайвер

Хайвер

3 

внимателно ципата му. За да запазите хайвера използвайте буркан, в който се слага сол, отгоре хайвер, пак сол, хайвер и така спазвайки...

Хайвер

Хайвер

2 

хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна....

Чеснов хайвер

Чеснов хайвер

 

Обелваме чесъна и го счукваме на кашичка. Започваме да го бъркаме с миксери и да наливаме постепенно олио. Трябва да се получи пухкав хайвер...

Бял хайвер

Бял хайвер

2 

сухия хляб на трохи и слагаме 2 лъжици галета и разбъркваме хайвера. Салатата поема доста хляб. Добавя се трохи, докато стане гъст самият хайвер....

Зелен хайвер

Зелен хайвер

2 

С пасатор се смилат всички продукти, без изварата, докато стане на паста. Прибавя се изварата и пак се пасира за около 30 сек. Много лесно...

Зеленчуков хайвер

Зеленчуков хайвер

 

Измийте и нарежете на филийки патладжаните, посолете и ги сложете в наклонен съд, за да се отцедят от горчилката. След час ги измийте, подсушете...

Фалшив хайвер

Фалшив хайвер

1 

Водата се слага да заври и след това към нея на струйка се добавя 1 чаша грис. След изстиване, се добавят олиото или 1 опaковка майонеза, 1...

Пържен хайвер

Пържен хайвер

 

парче хайвер се потапя последователно в разбитите яйца, галета и пак яйца и се пуска да се изпържи до приятен кафяв цвят в сгорещена мазнина. Готовият пържен хайвер се вади и се отцежда върху кухненска хартия....

Домашен хайвер

Домашен хайвер

1 

Накиснете средичките от хляба във вода и изцедете добре. Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и...

Тарама хайвер

Тарама хайвер

 

Хлябът се накисва във вода. Започнете да пукате зърната хайвер, колкото повече пукнати зърна, толкова по-добре /по възможност всичките/. С...