сряда, 25 май
Хайвер от тиквички

Хайвер от тиквички

0

Тиквичките обелени и нарязани на едри парчета, ги сваряваме в подсолена вода. Отцеждаме ги за 3-4 часа в гевгир, след което ги пасираме...

1

Хайвер от Тиквички

Прегледай всички 23 избрани предложения за хайвер от тиквички в Готвач.бг.
Хайвер от тиквички с чесън

Хайвер от тиквички с чесън

31.01.2016

Тиквичките се измиват, обелват и настъргват на едро ренде. Задушаваме ги в малко олио, докато останат на мазнина и ги сваляме от котлона...

Хайвер

Хайвер

25.03.20152

хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна....

Хайвер

Хайвер

04.03.20143

внимателно ципата му. За да запазите хайвера използвайте буркан, в който се слага сол, отгоре хайвер, пак сол, хайвер и така спазвайки...

Зелен хайвер

Зелен хайвер

02.02.20162

С пасатор се смилат всички продукти, без изварата, докато стане на паста. Прибавя се изварата и пак се пасира за около 30 сек. Много лесно...

Фалшив хайвер

Фалшив хайвер

15.02.2016

Водата се слага да заври и след това към нея на струйка се добавя 1 чаша грис. След изстиване, се добавят олиото или 1 опaковка майонеза, 1...

Зеленчуков хайвер

Зеленчуков хайвер

23.09.2014

Измийте и нарежете на филийки патладжаните, посолете и ги сложете в наклонен съд, за да се отцедят от горчилката. След час ги измийте, подсушете...

Пържен хайвер

Пържен хайвер

25.10.2012

парче хайвер се потапя последователно в разбитите яйца, галета и пак яйца и се пуска да се изпържи до приятен кафяв цвят в сгорещена мазнина. Готовият пържен хайвер се вади и се отцежда върху кухненска хартия....

Домашен хайвер

Домашен хайвер

02.01.2012

Накиснете средичките от хляба във вода и изцедете добре. Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и...

Шопски хайвер

Шопски хайвер

28.09.20104

-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер....

Диетичен хайвер

Диетичен хайвер

27.01.2016

Изварата и червеният пипер се разбиват, като постепенно се прибавят водата и олиото. Добавя се ситно нарязаният лук и се посолява на вкус...

Грис хайвер

Грис хайвер

13.03.2015

Сваряваме гриса и разтопяваме маслото. Нарязваме лука на ситно. Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и...

Другите гледат още

Какво Ново

Хайвер от Тиквички, практични предложения и материали за всеки ден и вкус. Имаш въпроси или изобщо не попадна на това, което ти трябва? За връзка с Готвач.бг пиши тук.