Хляб с Елда в Хлебопекарна

Хляб с Елда в Хлебопекарна

0

Смесете в купа яйцата, брашното и млякото, 100 мл вода и сол. Получава се средно гъсто тесто. Това може да се прави в хлебопекарна, която...

1

Хляб от Елда за Хлебопекарна

Открий всички 44 подбрани съвети относно хляб от елда за хлебопекарна в Готвач.бг.
Памук хляб в хлебопекарна

Памук хляб в хлебопекарна

17

В кошницата на хлебопекарната се слагат затоплените мляко и вода. Към тях се добавят в следната последователност: олио, сол, брашно, захар и мая. Нагласява се за светла кора на програма за бял хляб и се пуска....

Шоколадов хляб в хлебопекарна

Шоколадов хляб в хлебопекарна

до еднородност. Начупете шоколада на парченца и го добавете към сместа. Разбъркайте и изсипете тестото в купата на хлебопекарната. Включете на програма за кекс и изречете. Охладете, преди да нарежете....

Селски хляб в хлебопекарна

Селски хляб в хлебопекарна

Тези съставки са за 1 кг хляб. Всички продукти се поставят в казанчето на хлебопекарната в посочения ред и грамаж. Избира се посочената...

Млечен хляб в хлебопекарна

Млечен хляб в хлебопекарна

. Прибавя се и прясното мляко. Слагат се сол, захар и масло. Отгоре се изсипва брашното и върху него - маята. Маята не трябва да се опира във водата. Печем в хлебопекарната за бял хляб....

Лесен хляб в хлебопекарна

Лесен хляб в хлебопекарна

В кошницата на хлебопекарната се сипва водата. Изсипва се бялото брашно, после ръженото, солта и най-отгоре маята. Пече се с програма за пълнозърнест хляб. От ръженото брашно коричката на хляба става много хрупкава....

Царевичен хляб в хлебопекарна

Царевичен хляб в хлебопекарна

на вашия помощник в кухнята - хлебопекарната, да ви приготви този вкусен хляб, докато вие са насладите на свободното си време с вашите близки или...

Бирен хляб в хлебопекарна

Бирен хляб в хлебопекарна

1

Маслото се разтопява. Брашното се изсипва в хлебопекарната и се добавят всички останали съставки, като бирата трябва да е на стайна температура. Избира се програмата за хляб за средно изпечен такъв....

Фермерски хляб в хлебопекарна

Фермерски хляб в хлебопекарна

В съда на пекарната се слагат първо течните съставки, после сухите. Включва се на първа основна програма за бял хляб, която е около 3 часа, а...

Луков хляб в хлебопекарна

Луков хляб в хлебопекарна

В съда на пекарната се поставят всички продукти в същата последователност, в която са написани. Включва се на основна програма около 3 часа...

Френски хляб в хлебопекарна

Френски хляб в хлебопекарна

се пуска на програма френски хляб. След изпичане се слага на решетка да се охлади....

Хляб в хлебопекарна

Хляб в хлебопекарна

Изберете програмата за основно тесто на вашата хлебопекарна. В нея се слагат първо течните съставки - водата и олиото, а след това се...