Хляб с овесени трици

Хляб с овесени трици

0

Маята се разтваря в 5 с.л. вода заедно със захарта. Брашното се смесва с овесените трици и солта. Към тях се добавят разтвора с маята и около...

1

Хляб с Овесени Трици

Прегледай всички 71 кулинарни идеи относно хляб с овесени трици в Готвач.бг.
Пълнозърнест хляб с овесени трици в хлебопекарна

Пълнозърнест хляб с овесени трици в хлебопекарна

В купа заливам овесените трици с водата - гореща, но не вряла, добавям меда и оставям да се накиснат за 25 минути. Докато чакам си отмервам...

Хляб с овесени ядки

Хляб с овесени ядки

1

малко олио и поръсете с фини овесени ядки. Сложете да се пече в загряна на 180 градуса фурна до готовност. Готовият хляб вади и се увива в кърпа, докато изстине....

Хляб с пшенични трици

Хляб с пшенични трици

намазана с мазнина тавичка или форма и се пече в умерена фурна около 40 минути. Количеството на киселото мляко може да се увеличи малко ‐ така хлябът ще стане по‐крехък....

Хляб

Хляб

) за 30 мин при 35 градуса; 4. Оформете хляба по ваше желание (кръгъл, продълговат, нарязан в желаната форма), намажете с разбит жълтък смесен...

Хляб с лимец, овесени ядки и мед

Хляб с лимец, овесени ядки и мед

Сипва се брашното в купа, добавят се овесени ядки, бяло брашно и се оформя кладенче. В средата сипваме разтопено масло и мед. Отделно се...

Пълнозърнест хляб с овесени ядки в керамичен съд

Пълнозърнест хляб с овесени ядки в керамичен съд

поставете внимателно втасалото тесто. Намажете с олио и малко мляко и поръсете с овесени ядки. Поставете капака и върнете съда обратно във...

Хляб с три вида брашно

Хляб с три вида брашно

да втаса още веднъж. Готовия, втасал хляб се поставя във фурната и се пече на 200 градуса за около час, до готовност. Добре е във фурната да се постави съд с вода....

Маймунски хляб с три вида брашно

Маймунски хляб с три вида брашно

8

Смесвате трите вида брашно, захарта, солта и маята. Млякото и вода притопляте и сипвате постепенно към сухата смес, като разбърквате или месите...

Здравословен хляб

Здравословен хляб

готовност около 20-тина минутки, проверява се и с клечка. Хлебчето е тънко, но изключително засищащо и е прекрасен преход към намаляване на традиционния хляб....

Бъркан хляб

Бъркан хляб

, за да спадне и отново се покрива с кърпа. Процедурата с бухването и разбъркването се повтаря три пъти. След третото бухване, тестото се...

Зеленчуков хляб

Зеленчуков хляб

топло за около 30 минути. След като втаса тестото се оформя на хляб и се слага в тава, която е застлана с хартия за печене. С остър нож се правят...