Пълнозърнест хляб в хлебопекарна

Пълнозърнест хляб в хлебопекарна

2

Намазнете с помощта на четчица контейнерчето за хляб, което стои в хлебопекарната. Налейте водата и вложете двата вида брашно. Прибавете...

1

Хляб с Спелта в Хлебопекарна

Прегледай всички 35 кулинарни идеи относно хляб с спелта в хлебопекарна в Готвач.бг.
Обикновен хляб в хлебопекарна

Обикновен хляб в хлебопекарна

 

хлебопекарната. Избира се подходяща програма и уредът се включва. Пече се 3 часа. От тези продукти се получава хляб, тежък 900 грама....

Хляб със спелта

Хляб със спелта

 

. Добавете половината брашно от спелта и сместа с маята. Разбъркайте много. Добавете оставащото брашно и замесете за 8-10 минути. Загрейте...

Ръжено-пшеничен хляб в хлебопекарна

Ръжено-пшеничен хляб в хлебопекарна

 

се маята най-отгоре, като не трябва да има допир с водата. Пуска се съответната програма за хляб - 750 гр....

Хляб с грахам в хлебопекарна

Хляб с грахам в хлебопекарна

 

. Хлябът става страхотен, с хрупкава коричка и невероятен аромат. По желание може да добавите и семена. След като хляба се изпече, го извадете от хлебопекарната, за да не овлажнява. Завийте го с чиста кърпа....

Спелта

Спелта

 

хляб. Спелтата има много по-добри хлебопекарни свойства от пшеницата. Познавачите пък ценят специфичния аромат на спелта. Хлябът от спелта...

Памук хляб в хлебопекарна

Памук хляб в хлебопекарна

 

В кошницата на хлебопекарната се слагат затоплените мляко и вода. Към тях се добавят в следната последователност: олио, сол, брашно, захар и мая. Нагласява се за светла кора на програма за бял хляб и се пуска....

Лесен хляб в хлебопекарна

Лесен хляб в хлебопекарна

 

В кошницата на хлебопекарната се сипва водата. Изсипва се бялото брашно, после ръженото, солта и най-отгоре маята. Пече се с програма за пълнозърнест хляб. От ръженото брашно коричката на хляба става много хрупкава....

Млечен хляб в хлебопекарна

Млечен хляб в хлебопекарна

 

. Прибавя се и прясното мляко. Слагат се сол, захар и масло. Отгоре се изсипва брашното и върху него - маята. Маята не трябва да се опира във водата. Печем в хлебопекарната за бял хляб....

Хляб в хлебопекарна

Хляб в хлебопекарна

 

Изберете програмата за основно тесто на вашата хлебопекарна. В нея се слагат първо течните съставки - водата и олиото, а след това се...

Ръжен хляб с кимион в хлебопекарна

Ръжен хляб с кимион в хлебопекарна

 

и кимионът. Слагат се солта и захарта. Най-отгоре се изсипва маята. Пуска се на основна функция, средно изпечен хляб. След като стане готов, хлябът се изважда и се поставя върху решетка да се охлади....

Пълнозърнест хляб със семена за домашна хлебопекарна

Пълнозърнест хляб със семена за домашна хлебопекарна

 

хлебопекарната и я настройте както следва: >програмата за френски хляб (при мен програма 2 FRENCH); >цвят DARK за хрупкава и по-тъмна коричка...