сряда, 14 октомври
Хранителен режим при отстранен бъбрек
Хранене при проблеми

Хранителен режим при отстранен бъбрек

0

Отстраняването на бъбрек изисква специална диета и ограничаване на някои храни. Забравете алкохолът и цигарите, пийте много вода и плодови сокове. Наблегнете на много плодове и зеленчуци, избягвайте тлъстите меса.

1

Хранене След Операция на Бъбрек

Хранене След Операция на Бъбрек - направи си сам съвети за всяка домакиня. Най-новите статии и текстове на едно място. Готварски и здравни материали за Хранене След Операция на Бъбрек.
 • Хранене След Операция на Бъбрек - Хранене след операция на дебелото червоХранене при проблеми

  Хранене след операция на дебелото черво

  27.03.20122

  Диетата след операция на дебелото черво е жизнено важна за вас и трябва да бъде следвана точно. Неправилното хранене може да ви навреди и да забави процеса на оздравяване.

 • Хранене След Операция на Бъбрек - Как да се храним след операция на сърцетоДиета при проблеми

  Как да се храним след операция на сърцето

  26.09.20120

  Операцията на сърцето e сложно изпитание за човешкото здраве. След сърдечна операция режимът на хранене трябва да е стриктен. През възстановителния период е нужно балансирано хранене.

 • Хранене След Операция на Бъбрек - Аргументи против разделното храненеХранене при проблеми

  Аргументи против разделното хранене

  04.05.20141

  Разделното хранене е една от най-популярните диети, но има и противници. Tази хранителна система нарушава естественото и нормално храносмилане.

 • Хранене След Операция на Бъбрек - Две чаши вода преди хранене помагат на диетатаДиети

  Две чаши вода преди хранене помагат на диетата

  09.09.20106

  Американски учени откриха, че ако изпиете две чаши вода преди закуска, обяд и вечеря, ще отслабнете много по-бързо и ефектът ще е траен. Пийте вода преди хранене и не се притеснявайте за килограмите.

 • Хранене След Операция на Бъбрек - Рисковете от обилното храненеХранене при проблеми

  Рисковете от обилното хранене

  02.04.20151

  Обилното хранене може да доведе не просто до качване на килограми и затлъстяване, но и до сериозни здравословни проблеми. Най-добрият начин да надделеете над вълчия апетит е като си наложите да се храните редовно

 • Хранене След Операция на Бъбрек - Ако се храните един път дневно, тялото изяжда мускулитеДиети

  Ако се храните един път дневно, тялото изяжда мускулите

  26.03.20102

  Правилно е да се храните през три часа, за да поддържате високо ниво на обмяkа на веществата и да горите бързо калории. Когато се храните веднъж на ден, организмът унищожава собствените ви мускули.

 • Хранене След Операция на Бъбрек - Служителите на фаст фууд заведенията се вдигнаха на стачкаКулинарни Новини

  Служителите на фаст фууд заведенията се вдигнаха на стачка

  31.08.20130

  Работниците от веригите за бързо хранене в САЩ поискаха заплащането им да бъде увеличено – от 7. 25 на час на 15 долара на час. Стачки се организираха в големите вериги Макдоналдс, Пица Хът и КейЕфСи

 • Хранене След Операция на Бъбрек - Обичаш плодове? Научи се как да ги хапвашКулинарни Съвети

  Обичаш плодове? Научи се как да ги хапваш

  11.09.20100

  Плодовете имат свои правила за ядене. Вредно е да се приемат плодове непосредствено след хранене, съветват диетолози. Плодовете се сливат с храната и започват да ферментират.

 • Хранене След Операция на Бъбрек - С бавно хранене не преяждаш и не дебелеешДиети

  С бавно хранене не преяждаш и не дебелееш

  05.01.20110

  Богатите трапези по празниците задължително са свързани с обилно хранене, което завършва с преяждане. Бързото хранене води до напълняване. Вижте ползите от бавното хранене.

 • Хранене След Операция на Бъбрек - Може ли да се пие вода след храненеКое за какво е полезно

  Може ли да се пие вода след хранене

  07.10.20110

  Пиенето на вода по време на хранене има някои тънкости. Тя трябва да е със стайна температура, в противен случай белтъчините няма да се разградят и ще изгният в червата ви.

 • Хранене След Операция на Бъбрек - Диета при пиелонефритДиета при проблеми

  Диета при пиелонефрит

  07.10.20120

  Пиелонефрит е бъбречна инфекция, която се проявява, когато вредните бактерии плуват от пикочния ви мехур към бъбреците. Подходящ хранителен режим ще ви помогне с болезнения проблем.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Хранене След Операция на Бъбрек - избрани рецепти и теми за ежедневна употреба. Всичко за Хранене След Операция на Бъбрек под един покрив. Гласувай за Хранене След Операция на Бъбрек от звездите над този параграф. Готварски рецепти, правилно хранене, програми за отслабване, здравни препоръки. Приятно четене на нашите рецепти и статии на тема Хранене След Операция на Бъбрек. Готвач.бг - кулинарен сайт за готварски рецепти, диетично хранене, съвети и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.