събота, 10 октомври
Храни, които пречистват черния дроб
Кое за какво е полезно

Храни, които пречистват черния дроб

5

За да помогнете на организма си успешно да се справи с постъпилите в тялото токсини наблегнете на чесън, лук, кръстоцветни зеленчуци, пълнозърнести храни, куркума и горски плодове.

1

Храни Полезни за Черния Дроб

Храни Полезни за Черния Дроб - кулинарни съвети и препоръки. Най-новите статии и текстове в Готвач.бг. Готварски и здравни съвети за Храни Полезни за Черния Дроб.
 • Храни Полезни за Черния Дроб - Вреди ли лютото на черния дробКое за какво е полезно

  Вреди ли лютото на черния дроб

  03.03.20121

  Доказано е, че някои храни, витамини и добавки могат да бъдат полезни за укрепване на черния дроб. Препоръчва се яденето на пикантни и люти храни.

 • Храни Полезни за Черния Дроб - Как се приготвя черен дробКулинарни Съвети

  Как се приготвя черен дроб

  12.03.20110

  Черният дроб от агне и теле е най-вкусен. Говеждият дроб има горчив вкус, но той се омекотява, ако се накисне за няколко часа в мляко. Черният дроб се соли преди пържене и след задушаване.

 • Храни Полезни за Черния Дроб - Храни вредни за черния дробХранене при проблеми

  Храни вредни за черния дроб

  06.03.201211

  Черният дроб е важен орган в човешкото тяло, който изпълнява редица функции . Ограничете храните, които му вредят като например пържената и мазна храна.

 • Храни Полезни за Черния Дроб - Храни, които натоварват черния дробХранене при проблеми

  Храни, които натоварват черния дроб

  04.04.20150

  Всички знаем каква огромна роля има черния дроб и колко е важно той да е в изправност. Черният дроб е лаборатория, от чиято дейност зависи нашето общо здравословно състояние.

 • Храни Полезни за Черния Дроб - Черният ни дроб не понася газираноКое за какво е полезно

  Черният ни дроб не понася газирано

  18.08.20120

  Черният дроб, който е основна пречистваща система в организма ни, не понася газирани напитки, алкохол, пържено, люто и замразено. Енергийните напитки също тормозят черния дроб.

 • Храни Полезни за Черния Дроб - Бургерите съсипват черния дробКое за какво е полезно

  Бургерите съсипват черния дроб

  31.08.20100

  Един месец на режим бързо хранене може да се окаже разрушителен за черния дроб, сочи изследване. Но пък от друга страна, яденето на хамбургери повишава нивото на добрия холестерол.

 • Храни Полезни за Черния Дроб - Кои храни съдържат холин и за какво са полезни?Кое за какво е полезно

  Кои храни съдържат холин и за какво са полезни?

  20.04.20111

  Холинът е много полезен за здравето. Липсата на прием на храни, богати на холин, се отразява най-вече на функционирането на черния дроб. Дневната нужда от холин за организма е 250-600 мг.

 • Храни Полезни за Черния Дроб - Тялото ни усвоява само 100 г семкиКое за какво е полезно

  Тялото ни усвоява само 100 г семки

  11.09.20100

  Само 100 г слънчогледови семки е в състояние да усвои организмът ни в продължение на 24 часа. Полезни вещества в семките. Семките на слънчогледа са изключително полезни.

 • Храни Полезни за Черния Дроб - Соя, ядки и червено грозде пречистват организмаКое за какво е полезно

  Соя, ядки и червено грозде пречистват организма

  06.09.20110

  Можете да наблегнете няколко продукта, които подпомагайки дейността на черния дроб, ще ви позволят да се разделите с излишните токсини, натрупани в тялото.

 • Храни Полезни за Черния Дроб - Диета при чернодробна стеатозаДиета при проблеми

  Диета при чернодробна стеатоза

  14.01.20135

  Чернодробната стеатоза се нарича още затлъстял черен дроб или омазняване на черния дроб. Това не е самостоятелно заболяване или, казано с немедицинска терминология, това не е болест.

 • Храни Полезни за Черния Дроб - Кои храни гонят токсинитеКое за какво е полезно

  Кои храни гонят токсините

  19.07.20110

  През зимата метаболизмът ни се забавя и в организма ни се натрупват токсини. Храната е най-доброто средство в борбата с натрупаните във вашия организъм токсини.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Храни Полезни за Черния Дроб - избрани рецепти и полезна информация за ежедневна употреба. Всичко за Храни Полезни за Черния Дроб под един покрив. Дай своята оценка за Храни Полезни за Черния Дроб от звездите над този параграф. Перфектни рецепти, правилно хранене, програми за отслабване, здравни съвети. Приятно разглеждане на доказаните ни рецепти и материали на тема Храни Полезни за Черния Дроб. Готвач.бг - кулинарен сайт за готварски рецепти, диетично хранене, съвети и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.