сряда, 2 септември
Tоп 30 храни според Дюкан
Кое за какво е полезно

Tоп 30 храни според Дюкан

4

Д-р Пиер Дюкан прави списък на 30-те топ храни, с които всеки спокойно може да се храни без да напълнява. Те обаче, освен че са нискокалорични, са съобразени с начина на живот. Подбрани са само изключително полезни за организма и тялото храни.

1

Храни Съдържащи Селен

Храни Съдържащи Селен - готварски домашни съвети и материали. Статии и материали в Готвач.бг. Кулинарни и здравни препоръки за Храни Съдържащи Селен.
 • Храни Съдържащи Селен - Селен в хранатаКое за какво е полезно

  Селен в храната

  08.03.20121

  Селенът е минерал, необходим на нашия организъм в малки количества. Той предпазва тялото ни от развитието на някои хронични заболявания, злокачествени заболявания, сърдечни болести, укрепва имунната система.

 • Храни Съдържащи Селен - Отслабване през пролетта без нарушаване на здраветоДиети

  Отслабване през пролетта без нарушаване на здравето

  02.04.20130

  За поддържане правилната дейност на имунната система диетолозите съветват постепенно да се съкрати употребата на мазнини, които по принцип са тежка храна за организма.

 • Храни Съдържащи Селен - Храни за отводняванеХранене при проблеми

  Храни за отводняване

  18.06.20120

  Това не е лесен въпрос, на който може да се отговори, защото има много причини за задържане на течности в организма, които няма да бъдат излекувани от яденето на храни, които ви карат да просто да пишкате.

 • Храни Съдържащи Селен - Колко вреден е глутенът всъщностХранене при проблеми

  Колко вреден е глутенът всъщност

  13.05.20132

  Глутена е много интересна консистенция. Сам по себе си, от него няма никаква хранителна полза, но предимствата, които могат да бъдат придобити от храните съдържащи го, са много.

 • Храни Съдържащи Селен - Зареждайте тялото си с цинк и селенКое за какво е полезно

  Зареждайте тялото си с цинк и селен

  17.09.20140

  Елементите цинк и селен са важни за имунната система. При надвишаване на дневната им норма обаче могат да я сринат. Цинк и селен се съдържат в стридите и пълнозърнестия хляб.

 • Храни Съдържащи Селен - Защо селенът е важен за здравето ни?Кое за какво е полезно

  Защо селенът е важен за здравето ни?

  24.08.20121

  Липсата на селен, както и прекомерната му употреба влияят зле на здравето. Селенът е необходим за работата на сърдечния мускул, той пази нуклеиновите киселини от повреди.

 • Храни Съдържащи Селен - СеленМинерали

  Селен

  13.03.20149

  Знаете ли, че минерала селен предотвратява стреса, помага на щитовидната жлеза и е полезен при предотвратяването на ракови заболявания. Функции и дефицит на селен.

 • Храни Съдържащи Селен - Витамините А, С и Е борят ракаКое за какво е полезно

  Витамините А, С и Е борят рака

  28.11.20111

  Антиоксидантите, сред които и витамините А, С и Е, са едни от най-важните елементи, които имат превантивен ефект срещу рака. За предотвратяване на коварната болест е необходимо в ежедневното меню да се включат много плодове и зеленчуци.

 • Храни Съдържащи Селен - Храненето определя качеството на съняКое за какво е полезно

  Храненето определя качеството на съня

  09.07.20140

  Има храни, които могат да помогнат на съня – това са череши, вишни, бадеми, спанак, топло мляко или чай от лайка и др. Има, разбира се, храни, които влияят зле на почивката ни – това са продуктите, в които има кофеин, пикантните храни.

 • Храни Съдържащи Селен - Храни полезни за простататаКое за какво е полезно

  Храни полезни за простатата

  09.05.20120

  Лекарите осъзнават, че храненето има много общо със здравето на простатата и когато правят избор за вашата диета, имат определено няколко неща предвид.

 • Храни Съдържащи Селен - Хранене за заздравяване лигавицата на стомахаХранене при проблеми

  Хранене за заздравяване лигавицата на стомаха

  23.04.20120

  Лигавицата на стомаха е доста чувствителна, лесно се раздразнява и един път увредена може никога да не се възстанови. За това е много важно как се храним и какъв режим на хранене спазваме.

Избрано

Какво другите търсят

Храни Съдържащи Селен - превъзходни рецепти и материали за малки и големи. Всичко за Храни Съдържащи Селен на едно място. Дай своята оценка за Храни Съдържащи Селен от звездичките над текста. Бързи рецепти, правилно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно четене на тестваните ни рецепти и теми за Храни Съдържащи Селен. Готвач.бг - национален портал за изпитани рецепти, правилно хранене, мнения и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.