вторник, 6 октомври
Храни, разреждащи кръвта
Кое за какво е полезно

Храни, разреждащи кръвта

5

Пъпешът, грейпфрутът, червените чушки, черешите и вишните също разреждат кръвта. Това свойство има и растението гинко билоба, затова редовно пийте чай от него.

1

Храни и Билки за Разреждане на Кръвта

Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - кулинарни идеи и препоръки. Най-новите статии и материали в нашия сайт. Кулинарни и здравни съвети за Храни и Билки за Разреждане на Кръвта.
 • Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - Скумрия с чесън за здраво сърцеКое за какво е полезно

  Скумрия с чесън за здраво сърце

  31.08.20102

  Скумрията с чесън и джинджифил помага за здраво сърце, като веществата, които съдържа подобряват изпомпването на кръвта, и благоприятстват за ниско кръвно налягане и добър холестерол.

 • Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - Най-добрите храни за лятотоКое за какво е полезно

  Най-добрите храни за лятото

  12.07.20110

  Сред най-добрите храни за лятото са различни видове плодове и зеленчуци, билки и семена, както и продукти от козе мляко. Избягвайте кафето, шоколада и сладоледа.

 • Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - Подправки за здравеКое за какво е полезно

  Подправки за здраве

  07.10.20111

  Канелата намалява нивото на кръвната захар, както и нивото на лошия холестерол и на триглицеридите. Джинджифилът намалява гаденето при морска болест и артритните болки.

 • Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - Яйцата не носят лош холестерол на организмаКое за какво е полезно

  Яйцата не носят лош холестерол на организма

  10.09.20100

  Учени установиха, че яйцата не са причина за лошия холестерол в организма и няма причина да ги ограничаваме в менюто си. Храните, водещи до атеросклероза са червено месо и млечните продукти.

 • Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - Храни, които запичатХранене при проблеми

  Храни, които запичат

  04.11.20122

  Един от най-добрите начини за предотвратяване на запек или за намиране на облекчение при запек е като се избягват храните, които го предизвикват. Ето списък на някои от запичащите храни.

 • Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - Полезно ли е лютото при диабетКое за какво е полезно

  Полезно ли е лютото при диабет

  03.03.20131

  Сред продуктите, които не се препоръчват при диабет, са пикантните подправки, които правят вкуса на ястието лют в различна степен.

 • Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - Някои митове за отслабванетоДиети

  Някои митове за отслабването

  07.10.20110

  Когато жените решим да отслабваме, се доверяваме на всякакви съвети - от колежките, от приятелките, от интернет. Вижте някои митове за отслабване, които всъщност не отговаря на истината.

 • Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - Рибата и лещата подмладяват сърцетоКое за какво е полезно

  Рибата и лещата подмладяват сърцето

  13.10.20110

  Сърдечните болести отнемат живота на милиони хора. В България тези заболявания са основна причина за смъртността. Много важен за доброто здраве на сърцето е хранителният режим.

 • Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - Да вдигнем хемоглобина по естествен начинКое за какво е полезно

  Да вдигнем хемоглобина по естествен начин

  01.10.20121

  За да спомогнете на желязото да се усвои от организма, е необходимо да избягвате богатите на калций храни, като млечните продукти. Определени храни ще ви помогнат да повишите хемоглобина по естествен начин

 • Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - От 2 до 4 яйца седмично за здравословното менюКое за какво е полезно

  От 2 до 4 яйца седмично за здравословното меню

  27.02.20140

  През последните години много изследвания показват, че лошият холестерол не се завишава консумация на богати на холестерол храни. Смяташе се че яйцата причиняват редица сърдечно съдови заболявания.

 • Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - Защо пълнозърнестите храни са полезни?Кое за какво е полезно

  Защо пълнозърнестите храни са полезни?

  14.05.20110

  В текста ще откриете информация за някои не много популярни зърнени храни, които за много ценни за здравето. Те са необходими за правилно храносмилане, успокояват нервната система, засищат добре глада, стопяват тлъстинките.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Храни и Билки за Разреждане на Кръвта - превъзходни рецепти и статии за ежедневна употреба. Всичко за Храни и Билки за Разреждане на Кръвта в нашия сайт. Дай своята оценка за Храни и Билки за Разреждане на Кръвта от звездичките над този текст. Готварски рецепти, здравословно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и материали за Храни и Билки за Разреждане на Кръвта. Готвач.бг - национален сайт за майсторски рецепти, диетично хранене, съвети и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.