Царски солен кекс

Царски солен кекс

0

кексовата смес. По средата разпределете плънката, като леко натискате надолу. Печете кекса на 200 градуса около 35 минути или до готовност. Оставете да се охлади и нарежете на парчета....

1

Царски Кекс

Открий всички 12 кулинарни идеи относно царски кекс в Готвач.бг.
Царски кюфтета

Царски кюфтета

Наситняваме лука и го запържваме в малко олио заедно с каймата, добавяме доматеното пюре и овкусяваме на вкус. Сваряваме картофите, обелваме...

Царски кейк

Царски кейк

5

Разбиват се маслото със захарата до побеляване. Прибавят се 2 цели яйца, едно по едно и 3 жълтъка. Добавят се брашното, стафидите, рома и...

Царски пай

Царски пай

1. Киселото мляко се смесва с бакпулвера и солта; 2. Към него се добавят яйцата, олиото и брашното; 3. Към получената смес се добавят...

Царски тутманик

Царски тутманик

Всички продукти трябва да са със стайна температура. Прясното мляко трябва да е затоплено леко, но не горещо. В купа сложете прясното мляко и...

Царски блини

Царски блини

1

Маслото се разтопява и се оставя да изстине до стайна температура. Добавят се жълтъците и 100 грама от захарта и се разбърква, като се бърка само...

Царски шницел

Царски шницел

. Задушете до пълна готовност и поднесете царските шницели с гарнитура от зеленчуци и лимонови резени....

Царски крем

Царски крем

17

Разбиваме три жълтъка с шест лъжици захар, брашното, ванилията и 250 мл. мляко. Карамелизираме 7 с.л. захар, прибавяме 100 мл. мляко и към...

Царска салата

Царска салата

1

Нарежете всички продукти без кашкавала и яйцата и ги смесете. Яйцата разрежете на две половини и украсете с тях салатата. Накрая поръсете...

Царска туршия

Царска туршия

4

Всички зеленчуци се измиват, почистват и се нарязват, поръсват се със солта и захарта и се оставят да престоят 24 часа. Отцедилият се сок се...

Царски кейк със стафиди

Царски кейк със стафиди

4

Мекото масло се разбива със захарта на крем. Добавят се 2 цели яйца едно по едно и 3 бр. жълтъци. Добавя се и брашното, стафидите, напоени с...

Пиле по царски

Пиле по царски

Пилето се разрязва на парчета, които се осоляват и се запържват до златиста хрупкава коричка в маслото. Слагат се в тенджера. Гъбите се...