Ориз с маринована цаца

Ориз с маринована цаца

0

Измиваме ориза, заливаме с вода и сваряваме. Отцеждаме от водата. Слагаме в тавичка или голяма чиния и подправяме с малко зехтин и сол...

1

Цаца Маринована

Разгледай всички 15 подбрани съвети за цаца маринована в Готвач.бг.
Маринована цаца-Перла

Маринована цаца-Перла

Смесваме водата, оцета и солта. Добавяме черния пипер и дафиновия лист. Това е маринатата. Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и...

Маринована цаца и сафрид

Маринована цаца и сафрид

4

Почистената риба се слага за 24 часа в силна саламура, а след това за 4 часа в оцет. След това нареждаме в бурканчета, като между рибата...

Маринована цаца по домашна рецепта

Маринована цаца по домашна рецепта

искате да мариновате. Сервира се в много варианти. Един два от тях: - с препечена филийка, гарнирани с листо от салата и кръгчета праз; - като студено предястие с лимонов сок и нарязан на колелца червен лук....

Салата от маринована цаца с маслини и червен лук

Салата от маринована цаца с маслини и червен лук

В чиния поставяме маринованата цаца. Почистваме и нарязваме лука на ситно. Поръсваме рибата с лука, като прибавяме и маслините...

Панирана Цаца

Панирана Цаца

загрят тиган с мазнина. Пържи се до златисто. Панираната цаца се сервира топла, с резени лимон....

Цаца плакия

Цаца плакия

Изчистваме цацата от главите и опашките, измиваме и я слагаме в тава или плаке. Нарязваме лука и със всички останали продукти без водата...

Пържена цаца

Пържена цаца

5

, добавете 1/3 от цацата. Изпържете до златисто, след което отцедете. Така изпържете и останалата цаца. Поднесете пържената цаца обилно поляна...

Цаца във фолио

Цаца във фолио

Измиваме рибата добре и я нареждаме върху фолио. Подправяме я със сол и подправка за риба, а нарязаният лимон слагаме най-отгоре. След...

Цаца на фурна

Цаца на фурна

4

Почистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке. Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на...

Панировка за цаца

Панировка за цаца

4

Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби. Приготвяме панировката от...

Пържена балтийска цаца

Пържена балтийска цаца

Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я. В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта...