четвъртък, 3 септември
Мента помага при нервен стомах
Кое за какво е полезно

Мента помага при нервен стомах

0

Ментата помага при нервен стомах, болести на дихателните пътища и при морска болест. Вдишването на ментов аромат помага за отслабването на тялото, тъй като консумирате по-малко храна.

1

Чай от Джоджен Успокоява Стомах

Чай от Джоджен Успокоява Стомах - кулинарни съвети и препоръки. Статии и материали в нашия сайт. Кулинарни и здравни препоръки за Чай от Джоджен Успокоява Стомах.
 • Чай от Джоджен Успокоява Стомах - Ароматизирайте салатите с джодженКакво да сготвя

  Ароматизирайте салатите с джоджен

  10.12.20140

  Джодженът е изключително подходящ за салати, в които има боб, картофи. Ние ви предлагаме три различни салати, в които джодженът е незаменима подправка.

 • Чай от Джоджен Успокоява Стомах - Джоджен помага при болки в стомахаХранене при проблеми

  Джоджен помага при болки в стомаха

  18.07.20140

  Джодженът е много полезен за здравето на човека, освен че е популярен като вкусна подправка за различни видове зеленчукови и месни ястия, чорби, супи и дори салати.

 • Чай от Джоджен Успокоява Стомах - Три напитки помагат при подут стомахКое за какво е полезно

  Три напитки помагат при подут стомах

  01.09.20150

  Експерти по хранене казват, че неприятното усещате от подут стомах може да бъде предотвратено с помощта на три напитки, които успокояват и помагат на храносмилането.

 • Чай от Джоджен Успокоява Стомах - Джоджен при зъбобол и болни венциХранене при проблеми

  Джоджен при зъбобол и болни венци

  19.01.20150

  Изключително полезен може да бъде джодженът при зъбобол и възпалени венци. Приготвя се отвара от джоджен, накиснат в червено вино – 1:10.

 • Чай от Джоджен Успокоява Стомах - Кулинарно приложение на джодженКулинарни Съвети

  Кулинарно приложение на джоджен

  20.06.20140

  Джодженът е от изключително голямо значение за българската кухня, тъй като присъства в рецептата за най-важното и най-българското ястие, а именно бобът.

 • Чай от Джоджен Успокоява Стомах - Диета за подут стомахДиети

  Диета за подут стомах

  14.09.20120

  Зелето и картофите, както и бобовите култури предизвикват подуване на стомаха. Постоянното подуване на стомаха обаче може да и симптом на заболяване и изисква консултация с лекар.

 • Чай от Джоджен Успокоява Стомах - Как да сушим джодженКулинарни Съвети

  Как да сушим джоджен

  23.06.20150

  Джодженът е многогодишна подправка със силен и запомнящ се аромат. Употребата му у нас е широко застъпена. С джоджен се подправят всякакви ястия, като супи, чорби, яхнии, различни ястия с месо, плънки и други. Лесно може да изсушите джоджен удома

 • Чай от Джоджен Успокоява Стомах - Диета при чувствителен стомахДиета при проблеми

  Диета при чувствителен стомах

  06.07.20150

  Диетата при чувствителен стомах е малко по-строга разновидност на суровата диета. В нея се консумират предимно пресни плодове, които подпомагат изхвърлянето на ненужните отпадни продукти.

 • Чай от Джоджен Успокоява Стомах - Кулинарен хороскоп на зодиитеКое за какво е полезно

  Кулинарен хороскоп на зодиите

  22.04.20120

  Зодията определя не само черти на характера, но и определени вкусови предпочитания. Овните трябва да наблегнат на диетичните храни, а Телците се нуждаят от много плодове.

 • Чай от Джоджен Успокоява Стомах - Диета при болен стомахДиета при проблеми

  Диета при болен стомах

  28.12.20110

  При болен стомах не се препоръчва консумацията на кожа от пиле и риба. Дразнещо въздействие върху стомаха оказват прекалено топлите храни.

 • Чай от Джоджен Успокоява Стомах - 3 начина да сготвите бобКакво да сготвя

  3 начина да сготвите боб

  11.10.20130

  За по-лесно сваряване на боба ви предлагаме да го накисвате от вечерта – в някой рецепти се кисне само с вода, в други с вода и чаена лъжичка сол.

Избрано

Какво другите търсят

Чай от Джоджен Успокоява Стомах - избрани рецепти и материали за всеки ден и вкус. Всичко за Чай от Джоджен Успокоява Стомах на едно място. Гласувайте за Чай от Джоджен Успокоява Стомах от звездичките над този параграф. Лесни рецепти, правилно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии за Чай от Джоджен Успокоява Стомах. Готвач.бг - кулинарен сайт за готварски рецепти, диетично хранене, съвети и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.