четвъртък, 3 септември
За ползите от листата от смокиня
Хранене при проблеми

За ползите от листата от смокиня

16

Листата от смокиня имат дори по-значителна полза, отколкото от плодовете. Смокиновите листа повлияват добре състояния на диабет, триглицериди, бронхит, язва и др.

1

Чай от Смокинови Листа при Диабет

Чай от Смокинови Листа при Диабет - здравни и кулинарни съвети за всяка домакиня. Статии и текстове на едно място. Кулинарни и здравни статии за Чай от Смокинови Листа при Диабет.
 • Чай от Смокинови Листа при Диабет - Лошото хранене и застояване образуват камъни в бъбрецитеХранене при проблеми

  Лошото хранене и застояване образуват камъни в бъбреците

  27.11.20110

  Бъбречно-каменната болест е хронично заболяване. При него се образуват камъни в тъканта или кухините на бъбрека. Характерните симптоми са болка, кръв и наличие на камъни в урината.

 • Чай от Смокинови Листа при Диабет - Консервиране на лозови листаКулинарни Съвети

  Консервиране на лозови листа

  11.07.20130

  Ако искате цяла зима да се наслаждавате на вкуса на лозовите листа и да ги използвате за вкусни и свежи ястия, консервирайте ги по желан от вас начин.

 • Чай от Смокинови Листа при Диабет - Яжте кисело мляко срещу диабетХранене при проблеми

  Яжте кисело мляко срещу диабет

  14.02.20140

  Рискът от диабет тип 2 може да бъде намален, ако изяждаме една кофичка кисело мляко дневно, категорични са учени. Проучването е британско и според резултатите не само киселото мляко влияe положително на здравето ни.

 • Чай от Смокинови Листа при Диабет - Салата от глухарчета бори килограмитеДиети

  Салата от глухарчета бори килограмите

  12.02.20114

  Алтернативната медицина препоръчва глухарчето като средство, чрез което можете успешно да намалите теглото си. Растението тонизира организма и повишава обмяната на веществата.

 • Чай от Смокинови Листа при Диабет - Млякото предпазва от диабет тип 2Кое за какво е полезно

  Млякото предпазва от диабет тип 2

  21.09.20110

  Тези, които пият всеки ден по една чаша прясно мляко, намаляват с 43 процента шанса да заболеят от диабет тип 2 в сравнение с тези, които не консумират всекидневно мляко.

 • Чай от Смокинови Листа при Диабет - Дафиновите листа лекуватКое за какво е полезно

  Дафиновите листа лекуват

  13.09.20131

  Приятната и ароматна подправка дафинов лист може да се прилага и като лекарствено средство. Древните римляни използвали дафина като знак за победа - слагали върху главите на победителите лаврови венци.

 • Чай от Смокинови Листа при Диабет - Яйца за превенция на диабет тип 2Кое за какво е полезно

  Яйца за превенция на диабет тип 2

  08.04.20150

  В последното десетилетие научни екипи от цял свят работят за откриването на средства за превенция и борба с диабет тип 2. Учени от Финландия обаче наскоро обявиха, че решението на многогодишните усилия може да бъде далеч по-лесно.

 • Чай от Смокинови Листа при Диабет - Обедното кафе ви пази от диабетКое за какво е полезно

  Обедното кафе ви пази от диабет

  01.02.20130

  Рискът да се разболеете от диабет намалява, ако пиете по една чака кафе по обяд, твърдят учени от Бразилия. Не кофеинът, а магнезият и антиоксидантите в кафето са най-вероятната причина.

 • Чай от Смокинови Листа при Диабет - Тиквата е най-полезната храна за диабетициКое за какво е полезно

  Тиквата е най-полезната храна за диабетици

  05.08.20131

  Сред продуктите, които са полезни за диабетици, тиквата заслужено заема първо място. Тя е нискокалорична и помага за контролиране на теглото.

 • Чай от Смокинови Листа при Диабет - Консервиране на зелеви и лозови листа за сармиКулинарни Съвети

  Консервиране на зелеви и лозови листа за сарми

  21.10.20140

  Използването на зелеви и лозови листа за приготвянето на сарми с плънка е типично за европейската и азиатската кухня. Замразяване на зелеви листа. Приготвяне на консервирани лозови листа за сарми.

 • Чай от Смокинови Листа при Диабет - Диетичните напитки увеличават риска от диабетКое за какво е полезно

  Диетичните напитки увеличават риска от диабет

  13.02.20130

  Проведено изследване от Националния институт за здравни и медицински изследвания във Франция е установило, че консумирането на диетични безалкохолни напитки значително повишава риска от диабет.

Избрано

Какво другите търсят

Чай от Смокинови Листа при Диабет - изпитани рецепти и теми за ежедневна употреба. Всичко за Чай от Смокинови Листа при Диабет под един покрив. Гласувай за Чай от Смокинови Листа при Диабет от звездичките над този текст. Готварски рецепти, съвети за хранене, режими за отслабване, здравни препоръки. Приятно разглеждане на доказаните ни рецепти и материали на тема Чай от Смокинови Листа при Диабет. Готвач.бг - национален портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.