Черешов пай

Черешов пай

0

разточвате, а да я настържете върху черешите, така че плодовете да се подават изпод тестото. Намажете черешовия пай с разбитото яйце и...

1

Черешов пай

Открий всички 19 избрани предложения за черешов пай в Готвач.бг.
Неустоим черешов пай

Неустоим черешов пай

10

във форма за пай. Надупчете го с вилица на няколко места, върху тестото сипете черешите. Разточете останалото тесто, нарежете го на тесни...

Черешов пай за душата

Черешов пай за душата

1

Яйцата и захарта се разбиват с миксер много добре. Прибавят се киселото мляко, пресятото брашно, бакпулверът, содата и олиото на тънка струйка...

Черешов пай с канела

Черешов пай с канела

разточват кори. Едната се разстила в намазана с масло и поръсена с брашно тавичка. Отгоре се нареждат изчистените от костилките череши, оваляни в смес...

Черешов пай със сметана

Черешов пай със сметана

от костилките и леко оваляни в брашно череши. Приготвя се заливката. Жълтъците се разбиват на пяна със захарта. Прибавя се сметаната и...

Лесен черешов пай

Лесен черешов пай

1

тестото се охлади, 2/3 от него се разточват, дотолкова, че да могат да покрият дъното на тавичката и стените. Готовата черешова смес се изсипва. От...

Шведски черешов пай

Шведски черешов пай

5

лъжица прясно мляко и поръсите обилно със захар. Пъхнете черешовия пай да се изпече в умерено загряна фурна на 180 градуса до готовност....

Хрупкав черешов пай

Хрупкав черешов пай

, поръсваме с едрата захар. Печем в предварително загрята на 160 градуса фурна за 40-50 минути. Сервираме пай гарниран със сметана....

Английски черешов пай

Английски черешов пай

Приготвяме тестото, като брашното и маслото се разбиват, след това прибавяме и водата. Замесеното тесто го разделяме на две части и го оставяме...

Черешов пай с Бутертесто

Черешов пай с Бутертесто

равномерно тестото с вилица. Отгоре изсипваме сместа с яйцата и изварата. Върху тази смес разпределяме равномерно сладкото от череши. От...

Френски черешов пай

Френски черешов пай

. Сложете френския черешов пай да се пече за около 30-40 минути на средно ниво на фурната. Щом бухне и добие лек златист цвят, значи е готов и е добре...

Черешов пай с вкусен пълнеж

Черешов пай с вкусен пълнеж

, така че краищата на кората да достигат до горния ръб. Отгоре се нареждат отцедените череши и се заливат с крема. Пълнежът се покрива с кора...