събота, 6 февруари
Чорба с праз лук

Чорба с праз лук

0

Сложете олиото и маслото да сгрее в тенджерата. Нарежете на малки кубчета картофите и изсипете в тенджерата. Надробете на ситно праз лука и

1

Чорба с Праз

Прегледай всички 47 кулинарни идеи относно чорба с праз в Готвач.бг.
Чорба от праз

Чорба от праз

14.12.2014

Изчистете и измийте праза, нарежете го ситно и сложете да се вари в кипяща и подсолена вода. Добавете предварително обелените, измити и

Селска чорба от праз

Селска чорба от праз

07.12.2013

Изчистваме, измиваме и нарязваме на дребно праза. Задушаваме го с олиото и 1/3 к.ч. вода за 5-7 минути. Заливаме с 1 1/2 л. гореща вода и го

Чорба от праз и маслини

Чорба от праз и маслини

25.11.2010

Почистваме и нарязваме на ситно праза. Задушаваме го в мазнината до омекване. Добавя се пиперът, залива се със зелев сок и се оставя да заври

Чорба от праз и сирене

Чорба от праз и сирене

10.11.2015

Почистваме добре праза, измиваме го и го режем на дребно. От маслото и брашното приготвяме светла запръжка. Към нея прибавяме праза и

Чорба по селски с праз и кисело зеле

Чорба по селски с праз и кисело зеле

06.01.2014

Нарязваме на дребно киселото зеле и праза. Заливаме ги с 2 л зелев сок и ги варим на умерен огън до омекване. Прибавяме измитият ориз и варим

Чорба от гъби, тиква и праз

Чорба от гъби, тиква и праз

21.01.2016

Нарязаните гъби и праз задушаваме в олиото. Добавяме риган, куркума, сминдух, черен пипер и сол на вкус. Наливаме 8 ч.ч. топла вода и

Фалшиво шкембе чорба (чорбул)

Фалшиво шкембе чорба (чорбул)

27.09.2014

Прави се запръжка от маслото, брашното и червения пипер. Разрежда се с вода до 500 мл и като заври се слагат едно по едно суровите яйца. Ври

Праз

Праз

05.03.2014

замразяване или консервиране. Готвене на праз Вкусът на праза се счита за по-изтънчен от този на обикновения лук. Празът е основна съставка

Пържен праз

Пържен праз

02.10.2013

Внимателно почистете праза. Махнете най-горните листа. Срежете до на две по дължина, а после и на ситни получкръгчета. Посолете го и го

Праз плакия

Праз плакия

04.12.2013

червения пипер, разбърквате добре и връщате отново на огъня. Слагате праза, който сте обелили и нарязали на парчета, широки 2-3 см. Наливате

Как се прави млякото на прах?

Как се прави млякото на прах?

13.10.2015

указанията на етикета, след което може да се използва във всяка една рецепта, в която има мляко. Как обаче се прави млякото на прах? То се

Избрано

Какво Ново

Популярни

Чорба с Праз, изпитани предложения и статии за всеки ден и вкус. Имаш критика или въобще не намери онова, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.