Чорба с праз лук

Чорба с праз лук

0

Сложете олиото и маслото да сгрее в тенджерата. Нарежете на малки кубчета картофите и изсипете в тенджерата. Надробете на ситно праз лука и...

1

Чорба с Праз

Прегледай всички 50 кулинарни идеи относно чорба с праз в Готвач.бг.
Вкусна чорба от праз

Вкусна чорба от праз

27.07.2016

Почистваме праза и хубаво измиваме. Нарязваме на дребно и слагаме да се задуши в краве масло. Прибавяме брашното и като се запържи слагаме...

Чорба от праз

Чорба от праз

14.12.2014

Изчистете и измийте праза, нарежете го ситно и сложете да се вари в кипяща и подсолена вода. Добавете предварително обелените, измити и...

Селска чорба от праз

Селска чорба от праз

07.12.2013

Изчистваме, измиваме и нарязваме на дребно праза. Задушаваме го с олиото и 1/3 к.ч. вода за 5-7 минути. Заливаме с 1 1/2 л. гореща вода и го...

Чорба от гъби и праз

Чорба от гъби и праз

31.07.2016

кубчета тиква. Варим още малко чорбата докато и тиквата се свари. Готовата чорба поднасяме подкислена с ябълков оцет или сок от лимон....

Чорба от праз и маслини

Чорба от праз и маслини

25.11.2010

Почистваме и нарязваме на ситно праза. Задушаваме го в мазнината до омекване. Добавя се пиперът, залива се със зелев сок и се оставя да заври...

Чорба от праз и сирене

Чорба от праз и сирене

10.11.2015

Почистваме добре праза, измиваме го и го режем на дребно. От маслото и брашното приготвяме светла запръжка. Към нея прибавяме праза и...

Чорба от праз с крутони

Чорба от праз с крутони

31.07.20162

Почистваме праза и измиваме хубаво с вода. Нарязваме на много ситни парченца. Почистваме и нарязваме също на ситно лука. Слагаме в олио и...

Чорба от гъби, тиква и праз

Чорба от гъби, тиква и праз

21.01.2016

Нарязаните гъби и праз задушаваме в олиото. Добавяме риган, куркума, сминдух, черен пипер и сол на вкус. Наливаме 8 ч.ч. топла вода и...

Чорба по селски с праз и кисело зеле

Чорба по селски с праз и кисело зеле

06.01.2014

Нарязваме на дребно киселото зеле и праза. Заливаме ги с 2 л зелев сок и ги варим на умерен огън до омекване. Прибавяме измитият ориз и варим...

Праз

Праз

05.03.2014

замразяване или консервиране. Готвене на праз Вкусът на праза се счита за по-изтънчен от този на обикновения лук. Празът е основна съставка...

Фалшиво шкембе чорба (чорбул)

Фалшиво шкембе чорба (чорбул)

27.09.2014

Прави се запръжка от маслото, брашното и червения пипер. Разрежда се с вода до 500 мл и като заври се слагат едно по едно суровите яйца. Ври...