Шоколадова Маркиза

Шоколадова Маркиза

0

Начупете шоколада, който е препоръчително да е с голям процент съдържание на какао (60-70%). Към него прибавете 4-5 с.л. вода и маслото и го...

1

Шоколадова Торта Маркиза

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно шоколадова торта маркиза в Готвач.бг.
Торта Маркиза

Торта Маркиза

1

приготвя от разбитото масло, пудрата захар, жълтъците и стопения шоколад. Отново се подрежда ред бишкоти, които се напояват с ликьор, пак бишкоти...

Торта Маркиза ll

Торта Маркиза ll

Разбийте мекото масло на пяна и добавете захарта. Разбийте добре на пухкав крем и добавете предварително разтопения шоколад. Един по един...

Моята бърза торта Маркиза

Моята бърза торта Маркиза

торта. 2. Във вече сипания във формата крем потапяме изцяло бишкотите. 3. Подготвяме втория слой крем. Той се приготвя, като маслото се...

Торта Маркиза за романтици

Торта Маркиза за романтици

Разбиваме маслото на пяна. Прибавяме захарта и бием. Добавя се стопеният на пара шоколад и се бърка. Към получената смес прибавяме един по...

Торта Марика

Торта Марика

1

разбитото на пяна масло. С крема се намазват блатовете и се покрива тортата. Прави се украса по желание - от ядки или настърган шоколад....

Бадемови маркизи

Бадемови маркизи

1. Разбийте яйцата със кристалната захар докато побелеят. 2. Смесете пудрата захар със фино смлените бадеми и ги сложете при яйцата като леко...

Маркиза с бисквити

Маркиза с бисквити

1

Разбийте добре маслото и захарта, докато стане гладък и светъл крем. Един по един добавете жълтъците, както и разтопения и охладен шоколад...

Печурки Марина

Печурки Марина

3

Гъбите нарежете на полумесеци, а пънчетата им - на колелца. Старият лук, пресният лук и пресният чесън, както и зелените подправки се нарязват на...

Говежди специалитет в марина

Говежди специалитет в марина

Измиваме добре месото и го слагаме в дълбок съд. Натриваме го добре с червен пипер, сол и подправките за марината от двете страни. Отгоре...

Марина за дивеч

Марина за дивеч

Продуктите се почистват и се режат на големи парчета. Варят се половин час и с горещата марината се залива дивечът. Месото стои под капак...

Люти чушлета в марина

Люти чушлета в марина

Измийте добре чушлетата и ги цепнете леко, за да могат да поемат по-добре от маринатата. Сипете оцета, захарта, солта, дафиновите листа и олиото...