Шоколадов сладкиш с шоколадови пръчици

Шоколадов сладкиш с шоколадови пръчици

0

загряваме прясното мляко със захарта. Добавяме какаото и маслото. Щом се обединят и захарта се разтопи е готово. Заливаме сладкиша с глазурата и поръсваме с шоколадови пръчици. Вкусно за кафето!...

1

Шоколадови Сладкиши

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно шоколадови сладкиши в Готвач.бг.
Шоколадов сладкиш

Шоколадов сладкиш

12

Маслото със шоколада се разтопяват на бавен огън. Всички останали продукти се разбиват с миксер за няколко минути и към тях се прибавя...

Сладкиш Шоколадови руини

Сладкиш Шоколадови руини

Разбийте яйцата със захарта. Добавете сметаната и брашното с бакпулвера. Изсипете 1/2 от сместа в тава, застлана с хартия. В другата половина...

Сладкиш Шоколадова магия

Сладкиш Шоколадова магия

. Приготвя се заливка, като се разтопява маслото, добавя се захарен сироп и шоколад. Разбърква се до гладка смес. Заливаме сладкиша и оставяме...

Сладкиш с шоколадова глазура

Сладкиш с шоколадова глазура

2

шоколадови орехови ядки, шоколадови дражета и малки резенчета от шоколадово блокче....

Сладкиш Шоколадова вълна

Сладкиш Шоколадова вълна

Започнете с крема, разбийте сметаната на пухкав крем. Отделно смесете изварата със захарта, портокаловият сок и настърганите корички на портокала...

Сладкиш със шоколадова заливка

Сладкиш със шоколадова заливка

Яйцата и захарта се разбиват, към тях се прибавя киселото мляко със содата, пак се разбърква, прибавя се след това 80 г масло /размекнато...

Сладкиш шоколадова феерия

Сладкиш шоколадова феерия

, млякото и захарта.Бърка се до сгъстяване. Като изстине глазурата, с нея се залива сладкишът и се поръсва обилно с орехи....

Най-лесният шоколадов сладкиш

Най-лесният шоколадов сладкиш

на квадратчета и се слага в поднос. Прави се глазурата, като всички съставки се слагат в касерола на котлона за около 1-2 минути. Сладкишът се залива с глазурата. Съхранява се в хладилник....

Лек шоколадов сладкиш

Лек шоколадов сладкиш

натуралния шоколад и маслото (с разбъркване), за да получим шоколадовата си глазура. С нея намазваме сладкиша и го изваждаме от формата за печене. Сладкишът има наситен вкус и аромат на шоколад :)...

Шоколадов Вълшебен Сладкиш

Шоколадов Вълшебен Сладкиш

Фурна - 170 градуса. Тортена форма с ринг 22 см намаслена и обвита отвън с алум. фолио. Яйцата се разделят на жълтъци и белтъци. Маслото...

Шоколадов сладкиш с портокали

Шоколадов сладкиш с портокали

кравето масло и с него намажете форма за печене на сладкиша и я поставете във хладилник да се охлади формата. Останалото масло разбийте със...