Шпикован заек

Шпикован заек

1

поливайте със соса, а ако се изпари течността, долейте още вода. Прехвърлете опечения заек в голяма чиния. Сосът от тавата разбийте с яйцето и киселото мляко и гарнирайте с него шпикования заек при поднасяне....

1

Шпикован Заек

Прегледай всички 12 авторски предложения за шпикован заек в Готвач.бг.
Печен шпикован заек

Печен шпикован заек

14.04.2016

За маринатата: В дълбок съд слагаме оцета, бахара, черния пипер, дафиновия лист, виното, лука нарязан на едро, прибавяме заека и го покриваме с...

Шпиковано месо

Шпиковано месо

15.05.20164

Взимаме едно хубаво парче свинско месо, измиваме и го подсушаваме. Нарязваме си на малки парченца сланината, чесъна и моркова. В горната част...

Шпикована плешка

Шпикована плешка

26.11.20111

Свинското се почиства от тлъсти части и ципи при нужда, посолява се, натърква се с малко черен пипер и по повърхността му се правят прорези на...

Шпиковано свинско

Шпиковано свинско

23.11.20116

непрекъснато за няколко минути. Овкусете соса със сол и черен пипер. Поднесете порция от нарязаното шпиковано свинско филе, полято с няколко лъжици сос....

Шпиковани пържоли

Шпиковани пържоли

14.11.2013

Измийте пържолите, посолете и ги натрийте с черен пипер. Направете малки разрези в месото и сложете в тях парченца чесън и сланина. Сложете...

Шпиковано телешко

Шпиковано телешко

23.05.20115

Измийте парчето телешко и добре го подсушете с домакинска хартия. Направете много малки разрези по повърхността му и вкарайте в тях скилидки...

Шпикован овнешки бут

Шпикован овнешки бут

12.01.2016

В почистеното и обезкостено бутче правим малки разрези, в които слагаме чесън, морков, сланина и керевиз. Запечатваме в гореща мазнина за по...

Задушен шпикован свински бут

Задушен шпикован свински бут

03.04.2014

, натрошения на 2-3 парчета дафинов лист, бахара и чесъна. Овкусете месото с подправките и го залейте с водка и червено вино. Овкусеното шпиковано...

Шпикован джолан с картофи

Шпикован джолан с картофи

12.11.2015

Месото се намазва с горчица. По него се правят хоризонтални и вертикални леки разрези, като в образувалите се цепнатини се поставят парченца...

Шпикован телешки дроб

Шпикован телешки дроб

29.07.2014

Дробът се накисва в млякото за 2 часа. Махат се ципите и дробът се разрязва леко на няколко места. В разрезите се слагат малки парченца сланина...

Шпикован свински врат

Шпикован свински врат

27.03.2014

Добре почистеното свинско месо се натърква със сол и черен пипер от всички страни. С помощта на остър нож се правят малки разрези, в които се...

Другите гледат още

Какво Ново