Ябълков щрудел

Ябълков щрудел

7

предварително намаслена и набрашнена тавичка. Настържете ябълките и наситнете орехите. Ябълките се объркват с ванилията, канелата и 1 ч.ч. захар...

1

Щрудел с Ябълки

Прегледай всички 64 подбрани съвети за щрудел с ябълки в Готвач.бг.
Щрудел с ябълки

Щрудел с ябълки

8

Настъргваме и изстискваме ябълките. Слагаме в купа и омесваме с галетата. Всяка кора ръсим в средата с ябълките и гриса. Отделно поръсваме...

Вкусен щрудел с ябълки

Вкусен щрудел с ябълки

, докато свършат корите и плънката. Щом сте готови, отгоре намаслете щрудела и го печете в предварително загрята фурна до готовност....

Консервирани ябълки за щрудел

Консервирани ябълки за щрудел

4

Обелваме и настъргваме ябълките. Омесват се на сухо със захар и канела и се стерилизират за около 5 минути....

Постен ябълков щрудел

Постен ябълков щрудел

Първо пригответе плънката, като за целта настържете на ренде ябълките, смесете ги със счуканите орехи, галетата, канелата и захарта...

Ябълков щрудел с круши

Ябълков щрудел с круши

Тестото се оставя в хладилника за 24 часа да се размрази. След като е размразено, ябълките и крушите се нарязват на дребни кубчета...

Ябълков щрудел със стафиди

Ябълков щрудел със стафиди

1

редим по три кори, върху тях поставяме от плънката и най-отгоре наръсваме със захар. Щрудела завършваме с кори, които намазваме с олио. Пече се...

Ябълков щрудел с орехи

Ябълков щрудел с орехи

листи до изчерпване на плънката. След това намаслете рулата лекичко отгоре и направете няколко разреза по тях. Сложете щрудела да се пече в загрята фурна на 180 градуса до готовност....

Виенски ябълков щрудел

Виенски ябълков щрудел

време на печенето мажете щрудела с разтопено масло през интервал от 10 минути. Готовият щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така. Нарежете го на парчета, докато е още топъл....

Бърз ябълков щрудел

Бърз ябълков щрудел

9

загрята фурна на 200 градуса. Готовия щрудел може да се поръси и с пудра захар по желание....

Сочен ябълков щрудел

Сочен ябълков щрудел

. Сиропът се приготвя като ябълковия сок се смесва със захарта и се оставя да кипне, добавя се лимоновият сок и се отстранява от котлона. Студеният щрудел се залива с охладения сироп....

Сиропиран ябълков щрудел

Сиропиран ябълков щрудел

. Студеният щрудел се залива с охладения сироп. По желание се поръсва с пудра захар....