Ябълков щрудел

Ябълков щрудел

7

предварително намаслена и набрашнена тавичка. Настържете ябълките и наситнете орехите. Ябълките се объркват с ванилията, канелата и 1 ч.ч. захар...

1

Щрудел с Ябълки

Прегледай всички 74 подбрани съвети за щрудел с ябълки в Готвач.бг.
Щрудел с ябълки

Щрудел с ябълки

8

Настъргваме и изстискваме ябълките. Слагаме в купа и омесваме с галетата. Всяка кора ръсим в средата с ябълките и гриса. Отделно поръсваме...

Вкусен щрудел с ябълки

Вкусен щрудел с ябълки

, докато свършат корите и плънката. Щом сте готови, отгоре намаслете щрудела и го печете в предварително загрята фурна до готовност....

Консервирани ябълки за щрудел

Консервирани ябълки за щрудел

4

Обелваме и настъргваме ябълките. Омесват се на сухо със захар и канела и се стерилизират за около 5 минути....

Бърз ябълков щрудел

Бърз ябълков щрудел

9

загрята фурна на 200 градуса. Готовия щрудел може да се поръси и с пудра захар по желание....

Ябълков бутер щрудел

Ябълков бутер щрудел

Нарязваме ябълките на кубчета, слагаме ги в тиган с канелата и захарта, докато захарта се стопи. Оставяме да изстине. Бутер тестото се...

Постен ябълков щрудел

Постен ябълков щрудел

Първо пригответе плънката, като за целта настържете на ренде ябълките, смесете ги със счуканите орехи, галетата, канелата и захарта...

Ябълков щрудел с круши

Ябълков щрудел с круши

Тестото се оставя в хладилника за 24 часа да се размрази. След като е размразено, ябълките и крушите се нарязват на дребни кубчета...

Сиропиран ябълков щрудел

Сиропиран ябълков щрудел

. Студеният щрудел се залива с охладения сироп. По желание се поръсва с пудра захар....

Сочен ябълков щрудел

Сочен ябълков щрудел

. Сиропът се приготвя като ябълковия сок се смесва със захарта и се оставя да кипне, добавя се лимоновият сок и се отстранява от котлона. Студеният щрудел се залива с охладения сироп....

Ябълков щрудел с орехи

Ябълков щрудел с орехи

листи до изчерпване на плънката. След това намаслете рулата лекичко отгоре и направете няколко разреза по тях. Сложете щрудела да се пече в загрята фурна на 180 градуса до готовност....

Виенски ябълков щрудел

Виенски ябълков щрудел

време на печенето мажете щрудела с разтопено масло през интервал от 10 минути. Готовият щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така. Нарежете го на парчета, докато е още топъл....