Щрудел с бутер тесто и ябълки

Щрудел с бутер тесто и ябълки

0

плънката изстине, разточваме леко бутер тестото. Целта на разточването е тестото да не бухне прекалено много. Изсипваме плънката с ябълки по средата...

1

Ябълков Щрудел с Бутер Тесто

Открий всички 74 подбрани съвети за ябълков щрудел с бутер тесто в Готвач.бг.
Щрудел с бутер тесто

Щрудел с бутер тесто

добият кехлибарен цвят. Готовото бутер тесто леко разглаждаме с помощта на точилка. Нарязваме го на правоъгълници. Слагаме малко от плънката...

Ябълков бутер щрудел

Ябълков бутер щрудел

Нарязваме ябълките на кубчета, слагаме ги в тиган с канелата и захарта, докато захарта се стопи. Оставяме да изстине. Бутер тестото се...

Ябълки в бутер тесто

Ябълки в бутер тесто

работеше, това не е проблем, но по принцип всяко бутер тесто се разточва 6 пъти за по-голяма прецизност. Може и да се ползва готово бутер тесто...

Ябълков десерт от бутер тесто

Ябълков десерт от бутер тесто

слагат резени ябълки. Поръсват се със захар и канела и се пекат 15 минути на 200 градуса. Сервират се с топки сладолед....

Бутер щрудел с ябълки и орехи

Бутер щрудел с ябълки и орехи

добавяме орехите и натрошените бисквити. Оставяме настрани, за да поизстине. През това време отваряме бутер тестото и от двата му края го...

Беларуски ябълков пирог с бутер тесто

Беларуски ябълков пирог с бутер тесто

Тестото се разточва тънко, поръсва с галета и се полива с разтопено масло. Ябълките се обелват, нарязват се на тънки резенчета и с тях се...

Лесен ябълков пай с бутер тесто

Лесен ябълков пай с бутер тесто

2

. Когато са готови, котлонът се изключва и се снема. Разстила се единият лист бутер тесто върху тавичка, застлана с хартия за печене, като краищата...

Щрудел с маслено тесто и ябълки

Щрудел с маслено тесто и ябълки

Замесваме средно меко тесто от продуктите, след което го разделяме на две части. От тях разточваме две кори с диаметър 25-30 см. Едната...

Ябълков щрудел

Ябълков щрудел

7

Разбийте яйцата с 1 ч.ч. захар. Прибавете олиото и брашното с бакпулвера. От получената смес отделете 3 с.л., а останалата смес изсипете в...

Тарт Татен с ябълки, круши и бутер тесто

Тарт Татен с ябълки, круши и бутер тесто

От бутер тестото, предварително размразено и леко разточено, се изрязва кора с формата на тавата. Ябълките и крушите се режат на четвъртинки...

Тесто за щрудел

Тесто за щрудел

, сол и малко вода. Замесете гладко тесто постепенно, като доливате по малко вода на няколко пъти, докато тестото стане стегнато и еластично...