Агар-агар - японското чудо

Агар-агар - японското чудо

0

Агар-агар е продукт с растителен произход, получен от червени водорасли. Можете да го използвате при направата на пудинги, желета, мармалади...

1

Японско Чудо

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за японско чудо в Готвач.бг.
Диета Японско чудо - драстична, но ефикасна

Диета Японско чудо - драстична, но ефикасна

29 

Японско чудо е диета, която продължава точно две седмици. Има няколко правила, които трябва да се следват преди да започнете да изпълнявате...

Японски омлет

Японски омлет

 

Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато...

Японска пица

Японска пица

1 

другата страна. По този начин приготвяме и останалите японски пици. В купичка разбъркваме продуктите за светлия сос. Прибираме в хладилник за...

Японски ориз

Японски ориз

 

Оризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и...

Японска диета

Японска диета

3 

Основното правило на японската диета е в продължение на деня да изпивате по 1 литър зелен чай. Към него може да добавите минерална вода...

Натто - непознатата японска храна

Натто - непознатата японска храна

 

Натто е традиционна изтънчена японска храна. Тя се приготвя от сварени соеви кълнове, ферментирали в естествена закваска. Натто има...

Спагети по японски

Спагети по японски

 

В тенджера се сгорещява олиото и се задушават лука и чесъна, добавя се пилешкото филе, моркова, картофите и пипера и се пържи с разбъркване...

Японски дунапренен чийзкейк

Японски дунапренен чийзкейк

5 

половината на кексовата форма. Пече се в предварително загряна на 160 градуса фурна около 1 час, като не се отваря. Готовият японски чийзкейк се...

Месо по японски

Месо по японски

 

Нарежете месото на тънки ивици и го сложете в йенска тава или дълбок глинен съд. Смесете всички продукти без зехтина и залейте месото...

Пиле по японски

Пиле по японски

 

Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер. Доливаме сакето и бульона и задушаваме на...

Японска салата Намазу

Японска салата Намазу

 

Морковите и ряпата се обелват и се настъргват на едро ренде. Посоляват се и се оставят за половин час. След това се измиват и се отцеждат. В...