Агар-агар - японското чудо

Агар-агар - японското чудо

0

Агар-агар е продукт с растителен произход, получен от червени водорасли. Можете да го използвате при направата на пудинги, желета, мармалади...

1

Японско Чудо

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за японско чудо в Готвач.бг.
Диета Японско чудо - драстична, но ефикасна

Диета Японско чудо - драстична, но ефикасна

29

Японско чудо е диета, която продължава точно две седмици. Има няколко правила, които трябва да се следват преди да започнете да изпълнявате...

Древната японска рецепта чудо за отстраняване на бръчки

Древната японска рецепта чудо за отстраняване на бръчки

ви, да приготвите по стара японска рецепта проста маска, която ще изглади бръчките ви и ще ви предаде перфектен тен. Тази маска ще направи...

Японска пица

Японска пица

1

другата страна. По този начин приготвяме и останалите японски пици. В купичка разбъркваме продуктите за светлия сос. Прибираме в хладилник за...

Японски омлет

Японски омлет

Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато...

Салата Чудо

Салата Чудо

В купа слагате всичко на едно за дресинга и го разбърквате добре с тел. Разделяте на две сместа. С едната част покривате пилешкото, което...

Японска диета

Японска диета

3

Основното правило на японската диета е в продължение на деня да изпивате по 1 литър зелен чай. Към него може да добавите минерална вода...

Японски ориз

Японски ориз

1

Оризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и...

Японски Бухтички

Японски Бухтички

Разбиваме белтъците на сняг. В отделна купа смесваме двата вида брашно, захарта и сухата мая. Добавяме газираната вода, йогурта и ванилията и...

Японски Кекс

Японски Кекс

Подгответе си продуктите да са ви готови, като премервате и пресявате брашното, леко затопляте прясното мляко и разтворете напълно меда в него...

Японско снежно суфле

Японско снежно суфле

Желатинът се залива с 1 чаша преварена вода и се оставя за 30 минути. Добавя се захарта и всичко се разтваря на водна баня при непрекъснато...

Натто - непознатата японска храна

Натто - непознатата японска храна

Натто е традиционна изтънчена японска храна. Тя се приготвя от сварени соеви кълнове, ферментирали в естествена закваска. Натто има...