Агар-агар - японското чудо

Агар-агар - японското чудо

0

Агар-агар е продукт с растителен произход, получен от червени водорасли. Можете да го използвате при направата на пудинги, желета, мармалади...

1

Японско Чудо

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за японско чудо в Готвач.бг.
Диета Японско чудо - драстична, но ефикасна

Диета Японско чудо - драстична, но ефикасна

29

Японско чудо е диета, която продължава точно две седмици. Има няколко правила, които трябва да се следват преди да започнете да изпълнявате...

Салата Чудо

Салата Чудо

В купа слагате всичко на едно за дресинга и го разбърквате добре с тел. Разделяте на две сместа. С едната част покривате пилешкото, което...

Японски омлет

Японски омлет

Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато...

Японска пица

Японска пица

1

другата страна. По този начин приготвяме и останалите японски пици. В купичка разбъркваме продуктите за светлия сос. Прибираме в хладилник за...

Японски ориз

Японски ориз

Оризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и...

Японска диета

Японска диета

3

Основното правило на японската диета е в продължение на деня да изпивате по 1 литър зелен чай. Към него може да добавите минерална вода...

Японско снежно суфле

Японско снежно суфле

Желатинът се залива с 1 чаша преварена вода и се оставя за 30 минути. Добавя се захарта и всичко се разтваря на водна баня при непрекъснато...

Торта Снежно чудо

Торта Снежно чудо

Приготвя се блат, като яйцата се разбиват на пяна и се добавя 1 чаша захар и ванилията. Добавя се брашното, всичко се разбърква и се излива в...

Натто - непознатата японска храна

Натто - непознатата японска храна

Натто е традиционна изтънчена японска храна. Тя се приготвя от сварени соеви кълнове, ферментирали в естествена закваска. Натто има...

Пиле по японски

Пиле по японски

Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер. Доливаме сакето и бульона и задушаваме на...

Месо по японски

Месо по японски

Нарежете месото на тънки ивици и го сложете в йенска тава или дълбок глинен съд. Смесете всички продукти без зехтина и залейте месото...