вторник, 9 февруари
Гювеч в глинен съд

Гювеч в глинен съд

4

сложете да се изпече за около 1 час и 30 минути в загряна на 160-170 градуса. Готовия гювеч в глинен съд поръсете с накълцан пресен магданоз и копър и поднесете.

1

Ястия в Глинен Гювеч

Прегледай всички 29 авторски предложения относно ястия в глинен гювеч в Готвач.бг.
Пиле по селски в глинен гювеч

Пиле по селски в глинен гювеч

03.02.2011

се прехвърлят в глинен гювеч. Лукът и чушката се нарязват на едро и се задушава в мазнината, в която е пържено пилето. Добавят се нарязаните

Глицин

Глицин

12.03.2014

пуриновото ядро и взема участие в синтеза на нуклеиновите киселини. Доставя азот за синтеза на други аминокиселини. Ползи от глицин Несъмнено най

Гювеч

Гювеч

18.01.20101

Посолете нарязаните на кръгчета патладжани и тиквички, и ги оставете да се отцедят. Изпържете ги съвсем леко. В същата мазнина задушете ситно

Телешко в глинен съд

Телешко в глинен съд

16.09.20111

Почистеното от костите и тлъстините месо се нарязва на по-големи парчета и се слага в пръстен съд. Върху него се поставят изчистените и нарязани

Свинско в глинен съд

Свинско в глинен съд

10.10.2015

Нарежете месото на парчета и го поставете в намасления глинен съд /тава/. Поръсете с галетата и подправките. Налейте виното и разбъркайте

Пюре в глинено гърне

Пюре в глинено гърне

14.01.2011

Картофите се сваряват, обелват и пасират, прибавя се масло и мляко на око да стане пухкаво пюре. Сипва се в глинено гърне. Поръсва се

Добруджански гювеч

Добруджански гювеч

18.11.2015

от доматите, както и изчистения и измит ориз. Ястието прехвърляме в гювеч, заливаме го с топла вода и печем да готовност. След като го извадим от фурната, го ръсим със ситно нарязания магданоз.

Босненски гювеч

Босненски гювеч

18.11.2014

. Подредете продуктите в дълбок гювеч, посолете, подправете, налейте виното и печете до готовност във фурната.

Юнашки гювеч

Юнашки гювеч

18.12.2013

останалите домати и 1 ч.ч. вода. Оставяме ястието да се вари на тих огън за още 15-тина минути. Готовият гювеч поръсваме с чубрица, копър и магданоз.

Заешки гювеч

Заешки гювеч

29.09.2013

лукът омекне добавете червения пипер и дръпнете от огъня за да не загори. В глинен гювеч подредете изпърженото заешко месо, картофите, нарязани на

Ловджийски гювеч

Ловджийски гювеч

08.01.20133

червения пипер. Прехвърлете го в пръстен гювеч и добавете обелените и едро нарязани картофи и ситно нарязани домати. Долива се малко от

Избрано

Какво Ново

Популярни

Ястия в Глинен Гювеч, изпитани предложения и полезна информация за малки и големи. Имаш критика или въобще не откри това, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.