Свински дроб със лапад

Свински дроб със лапад

0

Свинският дроб се измива, нарязва се на две през средата. Слагаме на котлона тенджера с вода да заври, след като заври, пускаме дроба във...

1

Ястия с Свински Дроб

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно ястия с свински дроб в Готвач.бг.
Пържен свински черен дроб

Пържен свински черен дроб

Свинският черен дроб се нарязва на парчета. Измива се добре и се накисва в прясно мляко за 30-40 минути. Изцежда се от млякото. Парчетата се...

Свински дроб по ловджийски

Свински дроб по ловджийски

прибавяме 200 мл вода и лъжица доматено пюре и накрая маслото. После слагаме дроба в соса и чакаме да поеме....

Супа от свински дроб

Супа от свински дроб

1

Измиваме добре свинския дроб, нарязваме го на парчета, заливаме с вода и варим за няколко минути. Изливаме водата, измиваме добре и запържваме в...

Свински дроб със зеленчуци

Свински дроб със зеленчуци

който сме пържили зеленчука, пържим и свинския дроб. Поднасяме с пресен зелен лук....

Пържен свински дроб

Пържен свински дроб

2

от млякото дроб. Бърка се и се позапържва. Налива се виното и ястието се оставя да къкри на умерен огън, докато се сготви дробът. Поднася се с ориз....

Паниран свински дроб

Паниран свински дроб

Дробът се почиства и нарязва на късове. Измива се и се оставя да се отцеди от водата. Междувременно се приготвя панировка от разбито яйце...

Свински дроб по селски

Свински дроб по селски

10

Нарежете бекона или сланината на ленти и ги сложете в малко мазнина да се запържат. Нарежете черния дроб на средно големи парчета и го поръсете...

Свински дроб и бъбреци

Свински дроб и бъбреци

1

Във вряща и подсолена вода бланшираме дроба и бъбреците. Нарязваме ги на хапки. Запържваме ги с масло, добавяме сол и ги захлупваме да поврят 10 мин....

Свински дроб с було

Свински дроб с було

1

Свинският дроб се измива и нарязва на хапки (като на снимката). Слага се в купа и се овкусява със сол и черен пипер на вкус. Чесънът се обелва и...

Маринован свински дроб

Маринован свински дроб

Сложете свинския дроб в дълбок съд с вода и малко сода. Оставете за около час да се отцеди от кръвта. След това извадете и подсушете. В купа...

Свински дроб пане

Свински дроб пане

разбитите яйца, а после се овалва в галета и брашно. След като мине през панировката, черния дроб се изпържва в мазнина. По желани се сервира с резенчета лимон и свежи листенца магданоз....