Пататник с готови кори

Пататник с готови кори

0

успели да си набавят ръчно точени кори, могат да ползват и от точените кори, които са по-разпространените в търговските вериги. От тях обаче се...

1

пататник с кори

Прегледай всички 32 авторски предложения относно пататник с кори в Готвач.бг.
Пататник с точени кори

Пататник с точени кори

 

това покриваме с другата част от тестото. Печем в предварително нагрята фурна до достигане на златист цвят. След като извадим от фурната пататника, го мажем с масло и покриваме с кърпа за десетина минути....

Пататник на фурна с кори за баница

Пататник на фурна с кори за баница

 

главната подправка. Взимат се две кори и в средата се слага 1/3 от картофената смес, която се оформя като кръг. Прегъват се първо дългите страни...

Пататник с готови кори за баница

Пататник с готови кори за баница

6 

кори. Пека само от долната страна. Като се зачервят краищата с помощта на друга по-голяма тава обръщам и връщам отново във фурната да се допече....

Домашен пататник с кори за баница

Домашен пататник с кори за баница

 

, накълцан на ситно, самардалата и чубрицата. В незалепващ тиган слагаме олио, като намазваме и стените на тигана до ръба. Намазваме три кори за...

Пататник

Пататник

7 

. Сместта се обърква добре и се изсипва в намазнена тава. Пататникът се пече в умерена фурна до лек загар отгоре, след което се разбърква с...

Вит пататник

Вит пататник

 

. Върху всяка кора се слага част от сместа и се навива на руло (като за вита баница). Навитите кори се подреждат в намазнена тавичка и се намазват с...

Постен пататник

Постен пататник

 

имайте предвид, че водеща подправка за пататника е джоджен! Капвам малко олио и разбърквам хубаво, за да се овкуси хубаво суровата смес. В...

Родопски пататник

Родопски пататник

 

поднос и после го върнете в тигана, да се запече и от другата страна. Намажете готовия пататник обилно с масло и го охладете леко, преди да поднесете....

Лесен пататник

Лесен пататник

1 

останалите подправки. Разбъркваме всичко много добре. В загрята тиган слагаме малко олио и от сместа. Пататникът не трябва да бъде много дебел, за да...

Торта Пататник

Торта Пататник

 

Бутчетата се сваряват и се обезкостяват. Отделяме си само месото, кожата я махаме. Картофите се обелват, нарязват се на много малки парчета...

Пататник по Ряковски

Пататник по Ряковски

 

краищата на двете кори за да не излезе плънката при печенето. Слагаме тигана на умерено силен котлон. След 10 минути намаляваме градусите и...