Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака с елдаЗагрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер.
Междувременно залейте елдата в вода...
Мусака с лещаСлед това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....
4
Мусака с карфиол
Разбийте 1 яйце със сметаната, залейте мусаката, наредете парченца масло и печете 30-тина минути в умерено загрята фурна....
Мусака с фусили
Лукът и морковите се задушават в зехтина. Добавят се каймата и гъбите. След около 5-6 минути се сипват доматите и подправките.
След като се сгъсти...
Мусака с гъбиГъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки. Лукът и гъбите се смесват и овкусяват със солта и черния пипер....
1
Мусака в Зоната
Залейте готовата мусака и печете на горен реотан до зачервяване.
Сервирайте с любима салата.
Цялата мусака в Зоната е 12 БПВМ....
Мусака с макарониНанесете заливката равномерно върху изпечената мусака, поръсете с настъргания кашкавал. Печете още 15-20 мин. на 180 градуса....
2
Мусака с алабаш
За тази мусака първо се почистват и белят главите алабаш.
След това се измиват и нарязват на кубчета, като картофите за мусака....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: