Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Българска Мусака

Българска Мусака

Открий всички 24 подбрани съвети относно българска мусака в Gotvach.bg.
Мусака с елдаМусака с елдаЗагрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер. Междувременно залейте елдата в вода...
Мусака с лещаМусака с леща
4
След това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....
Мусака с карфиолМусака с карфиол
Разбийте 1 яйце със сметаната, залейте мусаката, наредете парченца масло и печете 30-тина минути в умерено загрята фурна....
Мусака с фусилиМусака с фусили
Лукът и морковите се задушават в зехтина. Добавят се каймата и гъбите. След около 5-6 минути се сипват доматите и подправките. След като се сгъсти...
Мусака с гъбиМусака с гъби
1
Гъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки. Лукът и гъбите се смесват и овкусяват със солта и черния пипер....
Мусака в ЗонатаМусака в Зоната
Залейте готовата мусака и печете на горен реотан до зачервяване. Сервирайте с любима салата. Цялата мусака в Зоната е 12 БПВМ....
Мусака с коприваМусака с коприва
Сложете щипка сол и полейте равномерно мусаката....
Мусака с патладжанМусака с патладжан
Мусаката с патладжан е готова....
Мусака с колбасиМусака с колбаси
Картофите се белят и режем на кубчета както за обикновена мусака....
Мусака с макарониМусака с макарони
2
Нанесете заливката равномерно върху изпечената мусака, поръсете с настъргания кашкавал. Печете още 15-20 мин. на 180 градуса....
Мусака с тиквичкиМусака с тиквички
6
Залейте почти готовата мусака и допечете, докато стегне....
Мусака с алабашМусака с алабаш
За тази мусака първо се почистват и белят главите алабаш. След това се измиват и нарязват на кубчета, като картофите за мусака....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: