Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бъркан Тутманик

Бъркан Тутманик

Разгледай всички 36 подбрани съвети относно бъркан тутманик в Gotvach.bg.
Бъркан тутманик с кашкавал и сиренеБъркан тутманик с кашкавал и сиренеИзключително вкусен бъркан тутманик с кашкавал и сирене, сервиран с чаша айран....
Бъркан тутманик със сирене и кашкавалБъркан тутманик със сирене и кашкавал
Тутманикът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до получаване на хубав загар....
Бъркан тутманик с пуешки кренвирши и сиренеБъркан тутманик с пуешки кренвирши и сирене
Бърканият тутманик с пуешки кренвирши и сирене е много вкусен....
Мързелив тутманикМързелив тутманик
Замесвате меко тесто с яйцата, брашното, захарта и солта. Разделяте тестото на две части. Разтопявате маслото и овалвате едната питка в него. Правите...
Бърз мързелив тутманикБърз мързелив тутманик
1
Много вкусен става този тутманик и е много лесен за приготвяне, няма месене, няма втасване. Разбивам яйцата с вилица....
Мързелив тутманик със содаМързелив тутманик със сода
Мързелив тутманик със сода е бърза и вкусна закуска за всички вкъщи!...
Мързелив тутманик без втасванеМързелив тутманик без втасване
Сложете тутманика в предварително загрята фурна на 180 градуса и печете до готовност. Изключително лесен мързелив тутманик....
Мързелив тутманик с тофуМързелив тутманик с тофу
Смесвате содата и киселото мляко в голяма купа и оставяте да шупне. Към тях прибавяте яйцата, олиото и брашното и разбърквате с миксер. Накрая...
Бърз и мързелив тутманикБърз и мързелив тутманик
3
Готовият тутманик се изважда от печката и се покрива с кърпа, докато се охлади....
Мързелив тутманик със сиренцеМързелив тутманик със сиренце
19
След определеното време поставете тавата във нагрятата фурна и печете тутманика до готовност....
Бъркан хлябБъркан хляб
В дълбока купа се смесват всички съставки: предварително пресятото брашно, сухата мая, солта и топлата вода. Разбърква се сместа с дървена лъжица...
Бъркан кексБъркан кекс
2
Разбиваме яйцата със захарта. Добавяме и щипка сол за подсилване на вкуса. Сипваме олиото и накрая брашното. В чаша може да отделим 2 с.л. и да...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: