Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнени тестени мидиС тази смес пълним тестените миди. Запичаме ги в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10 минути. Сервираме със доматения сос....
Миди с девесил
Измийте мидените ядки и ги сложете в тенджера да се задушат за около 15 мин. с малко вода. Долейте бялото вино и ги оставете да поврат под капак още...
Предястие с миди
Скалопините се увиват в нарязания на ленти бекон. Прибавят се сол и мащерка и се задушават с 30 мл зехтин, виното, кравето масло и главата чесън,...
Миди по италиански
1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера;
2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със...
Хек с миди
Извадете всички миди, чиито черупки не са се отворили.
Сервирайте ястието, докато е топло....
Панирани пържени миди
Почиствате и измивате мидите. Кипвате вода и добавяте сол, черен пипер, оцет, нарязаните чесън и лук.
Слагате мидите в маринатата и варите, докато...
Миди в марината
Отцедете мидите и ги почистете добре. Разтопете половината масло в голяма тенджера и задушете лука, чесъна и магданоза, овкусени със сол и черен пипер...
Миди по испанскиМидите се сваряват в подсолена вода и след като се отцедят, се запържват в част от олиото. В останалото олио се запържва нарязаният на ситно лук....
1
Спагети с миди
Първо се сваряват мидите на умерен огън, докато се отворят. Течността от мидите се запазва. Мидите се слагат в купа и се поръсват с магданоз....
Миди с масло
Почиствате мидите и ги варите 15-20 минути или докато се разтворят.
Изваждате ядките от черупките и ги заливате с малко топла вода.
Посолявате...
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 7
51
42
31
23
10
Дай твоята оценка: