Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Добруджанска Сърма

Добруджанска Сърма

Открий всички 24 подбрани съвети относно добруджанска сърма в Gotvach.bg.
Агнешко сърма-кебапАгнешко сърма-кебапОбезкостеното месо нарязваме на хапки, осоляваме и запържваме до златисто в мазнината. Тогава прибавяме нарязания лук наситно и задушаваме за 5-6...
Добруджанска мамалигаДобруджанска мамалига
Добруджанска мамалига се сервира топла. PS: Количество вода може да се замени с прясно мляко....
Добруджанска разядкаДобруджанска разядка
Добър апетит с любимата добруджанска разядка!...
Добруджанска закускаДобруджанска закуска
Стопляме леко прясното мляко. Маята се размива в прясното мляко и захарта. Пресяваме брашното. Правим си кладенче и от изброените продукти, плюс киселото...
Добруджанска салатаДобруджанска салата
Омесете сиренето с чубрицата, наситнения магданоз и олио. В купа нарежете на дребно всички зеленчуци, а лука на отделни кръгчета. Смесете зеленчуците...
Дроб сарма с пилешки дробчетаДроб сарма с пилешки дробчета
7
Може да поднесем пилешката дроб сарма с подлучено кисело мляко....
Зелева сарма в кексова формаЗелева сарма в кексова форма
1
Печете зелевата сарма във фурната на 180 градуса около 1 час....
Агнешка дроб сарма с билкиАгнешка дроб сарма с билки
2
Поднасяме дроб сармата с кисело мляко и поръсена с пресен магданоз....
Агнешка дроб-сарма с лешнициАгнешка дроб-сарма с лешници
В тенджера се слага вода и сол да кипнат. След това се добавя дробът и се оставят да врат около 20-30 мин. След това двата дроба се измиват добре,...
Пилешка дроб сарма с гъбкиПилешка дроб сарма с гъбки
Измиваме много добре гъбите, нарязваме на ситно лука, след това - пилешкото филе и измитите гъби. Добавяме ориза, подправката, джоджена, червения...
Пилешка дроб сарма с гъбиПилешка дроб сарма с гъби
2
Определено ще ви е вкусно с моята пилешка дроб сарма с гъби....
Голямата сарма с кисело зелеГолямата сарма с кисело зеле
Изключваме фурната, премахваме фолиото и оставяме вътре голямата сарма с кисело зеле....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: