Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко сърма-кебапОбезкостеното месо нарязваме на хапки, осоляваме и запържваме до златисто в мазнината. Тогава прибавяме нарязания лук наситно и задушаваме за 5-6...
Добруджанска мамалига
Добруджанска мамалига се сервира топла.
PS: Количество вода може да се замени с прясно мляко....
Добруджанска закуска
Стопляме леко прясното мляко. Маята се размива в прясното мляко и захарта. Пресяваме брашното. Правим си кладенче и от изброените продукти, плюс киселото...
Добруджанска салата
Омесете сиренето с чубрицата, наситнения магданоз и олио. В купа нарежете на дребно всички зеленчуци, а лука на отделни кръгчета.
Смесете зеленчуците...
Агнешка дроб-сарма с лешници
В тенджера се слага вода и сол да кипнат. След това се добавя дробът и се оставят да врат около 20-30 мин. След това двата дроба се измиват добре,...
Пилешка дроб сарма с гъбки
Измиваме много добре гъбите, нарязваме на ситно лука, след това - пилешкото филе и измитите гъби.
Добавяме ориза, подправката, джоджена, червения...
Голямата сарма с кисело зеле
Изключваме фурната, премахваме фолиото и оставяме вътре голямата сарма с кисело зеле....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: