Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с прясно млякоТутманикът се пече в предварително загрята силна фурна до зачервяване.
Тутманикът с прясно мляко е готов....
Бъркан тутманик с яйца
Класически тутманик със сирене, който да хапнете за закуска, обяд или пък на пикник....
Бъркан тутманик с мая
Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност.
Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....
Маслен тутманик с кашкавал
Извадете тутманика от фурната и го поръсете с останалия настърган кашкавал.
Масленият тутманик с кашкавал е готов....
Овчарски тутманик с праз
Разбийте жълтъка с няколко капки олио и намажете отгоре тутманика. По желание може да поръсите със сусам....
Пухкав тутманик с масло
Намажете тутманика с разбит жълтък, покрийте и оставете за половин час да втаса отново....
Многослоест тутманик с плънка
След като е готов тутманика намазваме с разбитото яйце и поръсваме със сусама и маковото семе. Печем в предварително загрята фурна до готовност....
Вкусен тутманик с маяБрашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като...
1
Въздушен тутманик с мас
Завивам на охлюв и оставям в тавата, в която ще пека тутманика, за 1 час да удвои обема си....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: