Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Тутманик

Домашен Тутманик

Разгледай всички 24 подбрани съвети за домашен тутманик в Gotvach.bg.
Тутманик с прясно млякоТутманик с прясно млякоТутманикът се пече в предварително загрята силна фурна до зачервяване. Тутманикът с прясно мляко е готов....
Бъркан тутманик с яйцаБъркан тутманик с яйца
Класически тутманик със сирене, който да хапнете за закуска, обяд или пък на пикник....
Бъркан тутманик с маяБъркан тутманик с мая
Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност. Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....
Лимецов тутманик с ГХИЛимецов тутманик с ГХИ
Лимецовият тутманик с ГХИ е готов....
Маслен тутманик с кашкавалМаслен тутманик с кашкавал
Извадете тутманика от фурната и го поръсете с останалия настърган кашкавал. Масленият тутманик с кашкавал е готов....
Овчарски тутманик с празОвчарски тутманик с праз
Разбийте жълтъка с няколко капки олио и намажете отгоре тутманика. По желание може да поръсите със сусам....
Пухкав тутманик с маслоПухкав тутманик с масло
Намажете тутманика с разбит жълтък, покрийте и оставете за половин час да втаса отново....
Многослоест тутманик с плънкаМногослоест тутманик с плънка
След като е готов тутманика намазваме с разбитото яйце и поръсваме със сусама и маковото семе. Печем в предварително загрята фурна до готовност....
Вкусен тутманик с маяВкусен тутманик с мая
1
Брашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като...
Тутманик с лимецово брашноТутманик с лимецово брашно
Тутманикът се пече на 220 градуса до готовност....
Въздушен тутманик с масВъздушен тутманик с мас
Завивам на охлюв и оставям в тавата, в която ще пека тутманика, за 1 час да удвои обема си....
Тутманик с пълнозърнесто брашноТутманик с пълнозърнесто брашно
1
Много бърз тутманик с пълнозърнесто брашно-  без месене....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: