Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен хляб с кисело мляко и жива мая в тава
Маята се разтваря в 100 мл топла вода и се оставя 10 минути да се активира.
Брашното се пресява и се прави кладенче в средата.
Разбъркват...
Домашен хляб с вода
Меси се и се оформя хляб, пече се на 170 градуса на фурна с вентилатор, на 150 градуса на фурна без вентилатор.
Домашният хляб с вода е готов....
Домашен хляб с квасДомашният хляб с квас е готов.
На снимките е намазан с домашен пастет от пилешки дробчета.
Източник: Ралица Николаева...
5
Домашен хляб 3x30 минути
От следните съставки ще получите 650 г домашен хляб 3x30 минути, който ще остане пресен поне 3 дни, и то без никакви консерванти....
Домашен хляб в йенаПо този начин хлябът се задушава и става много мек и приятен.
Домашният хляб в йена е готов....
1
Домашен хляб с лимец
Поставя се в незалепваща форма за хляб, завива се със стреч фолио и се оставя да втаса 40–50 минути на топло....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
54
43
30
21
10
Дай твоята оценка: