Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен Свински Черен Дроб с лук

Задушен Свински Черен Дроб с лук

Разгледай всички 22 авторски предложения относно задушен свински черен дроб с лук в Gotvach.bg.
Задушен свински дроб по селскиЗадушен свински дроб по селскиСваля се от огъня и се поръсва задушеният свински дроб по селски с нарязан пресен магданоз....
Свински бъбреци и черен дроб с два вида лукСвински бъбреци и черен дроб с два вида лук
В съд, където най-отдолу сме поръсили с олио, поставяме бъбреците и черния дроб, а отгоре поръсваме със соевия сос....
Пастет от свински черен дроб с плодовеПастет от свински черен дроб с плодове
Свинският дроб трябва да се нареже на тънки парчета....
Свински черен дроб с праз на фурнаСвински черен дроб с праз на фурна
Сервирайте готовият свински черен дроб с праз на фурна и си налейте чаша червено вино. Да ви е вкусно!...
Паниран свински черен дроб с винен сосПаниран свински черен дроб с винен сос
Накрая панираният свински черен дроб с винен сос се поръсва със ситно нарязания магданоз....
Хрупкав свински черен дроб в еър фрайърХрупкав свински черен дроб в еър фрайър
Поднасяме топъл хрупкав свински черен дроб в еър фрайър с прясна салата....
Черен дроб с бекон и лукЧерен дроб с бекон и лук
Връщаме черния дроб обратно в тигана и го загряваме в соса за 2-3 минути. Подправяме със сол и черен пипер....
Черен дроб с лук, чушки и доматиЧерен дроб с лук, чушки и домати
Измиваме и почистваме от ципите черния дроб и нарязваме на филийки. Поръсваме със сол, черен пипер и овалваме в брашно....
Яхния от черен дроб със зелен лукЯхния от черен дроб със зелен лук
Черния дроб изкисвам във вода, към която съм прибавила 1 ч.л. сода. Изплаквам добре и оставям да се отцеди....
Пикантен черен дробПикантен черен дроб
Като порозовее, се добавя червеният пипер и дробът, нарязан на парчета....
Паниран черен дробПаниран черен дроб
1
Черният дроб се нарязва на парчета....
Пуешки черен дробПуешки черен дроб
Пуешкият черен дроб е супер мезе за всяка вечеря....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: