Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зеленчуци на Фурна

Зеленчуци на Фурна

Открий всички 24 подбрани съвети за зеленчуци на фурна в Gotvach.bg.
Печени зеленчуци със сиренаПечени зеленчуци със сиренаРазбъркайте добре и полейте печените зеленчуци с получения дресинг. Печените зеленчуци със сирена са много вкусни....
Марината за печени зеленчуциМарината за печени зеленчуци
Маринатата за печени зеленчуци е много сполучлива....
Кимбап с печени зеленчуциКимбап с печени зеленчуци
Шарен Кимбап с печени зеленчуци - интересна комбинация от вкусове, внасяща азиатско разнообразие в дневното меню! Чудно Вкусно!...
Печени макарони със зеленчуциПечени макарони със зеленчуци
Накрая поръсете макароните на фурната с моцарелата и допечете до златиста коричка. Добър апетит! Печените макарони със зеленчуци са страхотни....
Гуакамоле с печени зеленчуциГуакамоле с печени зеленчуци
Сервирайте в комбинация с печените зеленчуци....
Печени във фолио зеленчуциПечени във фолио зеленчуци
1
Свийте фолиото и опаковайте зеленчуците. Изпечете в загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути....
Печени зеленчуци по австралийскиПечени зеленчуци по австралийски
1
Чушките се нарязват на ленти, лукът се нарязва на шайби. Смесват се и се запържват на среден огън, докато лукът не стане прозрачен. Заедно с мазнината...
Печени зеленчуци със семенаПечени зеленчуци със семена
Сипете зехтина в тиган, сипете зеленчуците, лука и чесъна. Запържете ги докато променят цвета си....
Печени зеленчуци с мащеркаПечени зеленчуци с мащерка
Сложете олиото в тавичка за печене и я поставете във фурната, за да се затопли....
Печени зеленчуци за гарнитураПечени зеленчуци за гарнитура
3
От време на време зеленчуците се разбъркват, докато придобият жълтеникав цвят. Когато са готови, се поръсват с копъра и соевия сос....
Терин от печени зеленчуциТерин от печени зеленчуци
Върху всеки слой зеленчуци заливайте с доматен сок. Отделеният доматен сок смесете с останалия в тигана и изсипете върху терина....
Печени яйца със зеленчуциПечени яйца със зеленчуци
Пече се в гореща фурна на 180 градуса за 10 минути. След което изваждате и прибавяте ситно нарязаният лук и върху него чуквате едно яйце....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
51
44
30
21
10
Дай твоята оценка: