Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зрял боб в Гювеч

Зрял боб в Гювеч

Прегледай всички 23 кулинарни идеи относно зрял боб в гювеч в Gotvach.bg.
Зрял боб - бурканиЗрял боб - бурканиРецептата е дадена за 1 кг боб, за да се изчисли по лесно, но това не означава, че не можете с нея да сварите и 100 кг боб :) Ако прецените че...
Задушен зрял бобЗадушен зрял боб
Доматите се бланшират в подсолена вряща вода за 1 мин. Изцеждат се и се обелват. Почистват се от семенната им част и се режат на едро. Бобът се...
Боб с кълцаница в гювеч на фурнаБоб с кълцаница в гювеч на фурна
Бобът с кълцаница в гювеч на фурна е готов....
Боб с джолан в гювечБоб с джолан в гювеч
Прехвърля се в студена фурна и бобът с джолан в гювеч се пече за два-три часа на 150-160°C. Добър апетит!...
Боб с праз в гювечБоб с праз в гювеч
В гювеча се слага бобът. Добавят се лукът и празът. Сипва се малко вода, колкото да покрие боба. На бавен огън се оставя да заври....
Моят сполучлив боб в гювечМоят сполучлив боб в гювеч
Този боб в гювеч се пече на 180 градуса за около 20 до 30 мин. След като е готов, се поръсва с наситнен свеж магданоз....
Постен Гювеч със Зелен бобПостен Гювеч със Зелен боб
Изсипете сместа в глинен гювеч. Добавете нарязаните на кубчета картофи, зеления фасул и доматения сок....
Боб с кюфтенца в гювечБоб с кюфтенца в гювеч
Пуснете ги в гювеча при боба. Затворете капака и гответе ястието на 170 градуса около час и половина. Бобът с кюфтенца в гювеч е готов....
Боб с наденица в гювечБоб с наденица в гювеч
2
Бобът с наденица в гювеч е много вкусен!...
Боб с манатарки в гювечБоб с манатарки в гювеч
Изсипете го в гювеча и добавете натрошените сушени манатарки. Запържете нарязания лук с домата, чушката, чесъна и моркова....
Пилешко с боб в гювечПилешко с боб в гювеч
1
Поднесете пилешкото с боб в гювеч с малко скълцан магданоз....
Зрял боб в гърнеЗрял боб в гърне
В касерола се загрява останалото олио, запържва се брашното, добавят се червения пипер, доматите и захарта и се разрежда с бульона на боб чорбата....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: