Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бъркан тутманик с яйцаКласически тутманик със сирене, който да хапнете за закуска, обяд или пък на пикник....
Бъркан тутманик с мая
Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност.
Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....
Тутманик с оризово брашноАз използвах домашно биволско мляко, което беше много гъсто и маслено, така придава още по-неустоим вкус на тутманика....
2
Тутманик с царевично брашно
Последните 10 мин. поръсете тутманика с настъргания кашкавал.
Поднесете този тутманик с царевично брашно за закуска....
Вкусен тутманик с маяБрашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като...
1
Въздушен тутманик с мас
Завивам на охлюв и оставям в тавата, в която ще пека тутманика, за 1 час да удвои обема си....
Хрупкав тутманик с пръжки
Готовият тутманик се поръсва с вода и се завива с хартия, а върху нея и кърпа. Оставя се за десетина минути, за да си "почине"....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: