Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинска кавърмаРазпределете кавърмата в гювечета и печете на 200градуса за 30минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз....
Класическа свинска кавърмаСвинското месо го измиваме, нарязваме го на жулиени. Слагаме го в тенджера. Първо го задушаваме, след това го пържим до готовност....
3
Моята свинска кавърмаИ всичко това се добавя в гювече и кавърмата се пече на 200 градуса около 2 часа.
Моята свинска кавърма е готова!...
1
Кавърма със свинско месоЗапържва се свинското месо до готовност, като преди това сте го нарязали на късове....
2
Кавърма кебап със свинскоГответе кавърмата до изпаряване на течността, накрая поръсете с мащерка и магданоз.
Сервирайте с домашно изпечен хляб и чаша вино....
2
Механджийска кавърма със свинско
В горещ намазнен с олио тиган се слага нарязаното на хапки месо и се овкусява: сол, черен и червен пипер, щипка кимион и индийско орехче, малко чубрица...
Свинска кавърма в омлет
Сервираме като поставяме омлета, върху него разпределяме от кавърмата и го завиваме....
Свинска кавърма в гондола
Разпределете готовата кавърма в гондоли. Във всяка гондола чукнете по едно яйце и сложете една цяла чушка сиврия....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка: