Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Вари Ракия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Вари Ракия

Как се Вари Ракия

Прегледай всички 12 подбрани съвети за как се вари ракия в Gotvach.bg.
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от розиДестилира се веднага след края на ферментацията....
Греяна ракия с медГреяна ракия с мед
5
Поднесете греяната ракия с мед топла....
Лечебна ракия с левурдаЛечебна ракия с левурда
Заливат се с домашна ракия, докато се покрият, и се оставят да преседят 14 дни на топло и слънчево място....
Ракия от тикваРакия от тиква
1
Ферментацията се получава, като на всеки 20 литра каша се прибавя 4 г суха мая. Получената смес се следи със захаромер....
Ракия от джанкиРакия от джанки
2
Всичко, получено във вид на първоток и патоки се отстранява при изваряването. Дестилира се 2 пъти и се съхранява в бъчва....
Ракия от царевицаРакия от царевица
3
За получаване на по-чиста ракия е добре да се дестилира само течната част, което налага ферментиралата каша предварително да се прецеди....
Мезе за ракия и водкаМезе за ракия и водка
1
Измийте зеленчуците. Лукът намачкайте леко с малко сол. В голямо плато подредете листата маруля и дълги и тънки листове бекон. Отгоре разпръснете...
Ракия от див чесънРакия от див чесън
Дивият чесън се нарязва на едро. В стъклен съд се поставя чесънът и се залива с ракията. Престоява 2 седмици....
Ракия от сини сливиРакия от сини сливи
7
Ракията от сини сливи е готова....
Домашна ракия от смокиниДомашна ракия от смокини
10
След това ракията се дестилира. Алкохолният градус на домашната ракия от смокини трябва да е около 38 градуса....
Домашна ракия от житоДомашна ракия от жито
След 8 дни при добра температура може да варим домашната ракия....
Домашна ракия от царевицаДомашна ракия от царевица
1
Сместа шупва за два-три дин и веднага варим. Вари се домашната ракия веднага, защото иначе ще прокисне....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: