Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
За ползите от царевичен грисОсвен това съдържанието на мазнини в него е много по-малко, което го прави предпочитан продукт за здравословно хранене....
Хапвайте грис за повече селен
Една много важна, но често пренебрегвана съставка в храната ни е селенът. Недостигът му в организма води до редица неприятни симптоми, сред които...
От какво и как се прави грис?
Грисът е хранителен продукт, който се получава в резултат на смилането на пшеничени или царевични зърна. Освен ценен хранителен продукт, той е и незаменим...
Как се прави хубав крем с грис?
Когато искате лека следобедна закуска, която да подслади деня ви, то няма по-добро решение от крема с грис.
Този десерт е много популярен, затова...
Грис халваВ отделен съд се кипва водата със захарта. Добавят се пръчката канела и лимонената киселина. Залива се внимателно запърженият грис....
8
Грис - халваГорещата грис-халва изсипвам в съд, предварително намокрен със студена вода. Леко заглаждам и охлаждам....
6
Плодов грис
Компотът се слага да заври и след това се прибавя грисът.
Бърка се бързо до сгъстяване....
Грис хайверПрибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме на вкус....
1
Грис Топчета
Изброените продукти се разбъркват добре, до получаване на меко тесто.
След това се оформят топчета, колкото лешник и се овалват в грис....
Колко време се вари грис?
Грисът се получава при смилането на пшеничени или царевични зърна, като в процеса се получават съответно пшеничен грис или царевичен грис. У нас...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: