Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Свински Гювеч с Зелен Фасул и Картофи

Как се Прави Свински Гювеч с Зелен Фасул и Картофи

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно как се прави свински гювеч с зелен фасул и картофи в Gotvach.bg.
Свински Джолан с Грах и Картофи в ГювечСвински Джолан с Грах и Картофи в ГювечКартофите се нарязват на шайби, морковите също. Омесват се с граха и се потапят в марината за 30 мин....
Свински бут с Картофи и Гъби в ГювечСвински бут с Картофи и Гъби в Гювеч
1
Нарежете свинския бут на големи хапки или жулиени. Картофите нарежете на кубчета, лука - на по едро, а гъбите - на ивици....
Свински джолани в гювеч с картофиСвински джолани в гювеч с картофи
6
Свинските джолани се посоляват и се слагат в гювеча, върху тях се нарязват гъбите, морковите, лукът, доматите и картофите на по едро....
Гювеч със зелен фасул и тиквичкиГювеч със зелен фасул и тиквички
Така приготвен, този гювеч със зелен фасул и тиквички е много лек и е чудесно лятно ястие....
Свински джолан със зелен фасулСвински джолан със зелен фасул
Печем свинския джолан със зелен фасул около час и половина на 180-200 градуса....
Зелен фасул със свински ребърцаЗелен фасул със свински ребърца
1
Овкусете ястието от зелен фасул със свински ребърца с подправки на вкус и поднесете с накълцани пресен магданоз и копър....
Свински джолан с гъби, моркови и картофи в гювечСвински джолан с гъби, моркови и картофи в гювеч
Картофите се обелват, нарязват на средно големи парчета и се слагат на дъното на глинен гювеч....
Свински хапки в гювечСвински хапки в гювеч
Прехвърлете в гювеча и го сложете в предварително загрята фурна на 200 градуса. Печете свинските хапки до готовност на месото и картофите....
Свински крачета в гювечСвински крачета в гювеч
3
Киселата зелка се нарязва и се слага в гювеча. Полива се с олиото и се добавя дафиновият лист, черен пипер и сол според вкуса на всеки....
Свински пържоли в гювечСвински пържоли в гювеч
7
Поднесете свинските пържоли с гарнитура по избор!...
Гювеч със свински бутГювеч със свински бут
1
След това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
Гювеч със свински джоланГювеч със свински джолан
2
Добавя се 1/2 ч.ч. вода. Пече се под капак във фурната 4 часа на 160 градуса. Гювечът със свински джолан е готов....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
55
42
33
20
10
Дай твоята оценка: