Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Джолан с Грах и Картофи в ГювечКартофите се нарязват на шайби, морковите също. Омесват се с граха и се потапят в марината за 30 мин....
Свински бут с Картофи и Гъби в ГювечНарежете свинския бут на големи хапки или жулиени.
Картофите нарежете на кубчета, лука - на по едро, а гъбите - на ивици....
1
Свински джолани в гювеч с картофиСвинските джолани се посоляват и се слагат в гювеча, върху тях се нарязват гъбите, морковите, лукът, доматите и картофите на по едро....
6
Гювеч със зелен фасул и тиквички
Така приготвен, този гювеч със зелен фасул и тиквички е много лек и е чудесно лятно ястие....
Свински джолан със зелен фасул
Печем свинския джолан със зелен фасул около час и половина на 180-200 градуса....
Зелен фасул със свински ребърцаОвкусете ястието от зелен фасул със свински ребърца с подправки на вкус и поднесете с накълцани пресен магданоз и копър....
1
Свински джолан с гъби, моркови и картофи в гювеч
Картофите се обелват, нарязват на средно големи парчета и се слагат на дъното на глинен гювеч....
Свински хапки в гювеч
Прехвърлете в гювеча и го сложете в предварително загрята фурна на 200 градуса.
Печете свинските хапки до готовност на месото и картофите....
Свински крачета в гювечКиселата зелка се нарязва и се слага в гювеча. Полива се с олиото и се добавя дафиновият лист, черен пипер и сол според вкуса на всеки....
3
Гювеч със свински бутСлед това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
1
Гювеч със свински джоланДобавя се 1/2 ч.ч. вода. Пече се под капак във фурната 4 часа на 160 градуса.
Гювечът със свински джолан е готов....
2
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
55
42
33
20
10
Дай твоята оценка: