Gotvach.bg»Избрани Колекции»Колко Време се Вари Телешки Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Колко Време се Вари Телешки Език

Колко Време се Вари Телешки Език

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно колко време се вари телешки език в Gotvach.bg.
Телешки език с кашкавалТелешки език с кашкавалЕзикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло....
Телешки език в маслоТелешки език в масло
2
Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....
Телешки език с хрянТелешки език с хрян
В средата на порционните чинийки слагаме от нарязания на филийки телешки език. Около него нареждаме зеленчуците....
Ароматен телешки език в маслоАроматен телешки език в масло
2
Ароматният телешки език в масло е готов....
Телешки език в заквасена сметанаТелешки език в заквасена сметана
Супер ретро рецепта - телешки език в заквасена сметана....
Перфектен телешки език в маслоПерфектен телешки език в масло
Хапнете с голямо удоволствие този перфектен телешки език в масло - наистина е страшно вкусен!...
Телешки език с ябълков сосТелешки език с ябълков сос
Езикът се вари 2 часа заедно със солта, моркова, корена от магданоз, обеления лук и дафиновия лист....
Телешки език с картофена салатаТелешки език с картофена салата
Поставяме езика в продълговата чиния, наоколо разпределяме картофената салата....
Телешки език с бял сосТелешки език с бял сос
Сварете телешкия език добре в тенджерата под налягане за 50 минути....
Телешки език на скараТелешки език на скара
1
Започваме да нареждаме филиите телешки език и оставяме да се запичат за кратко от двете страни....
Телешки език с гъби пачи кракТелешки език с гъби пачи крак
Добавяме заквасената сметана и от бульона, където сме варили езика толкава, колкото да покрие продуктите....
Телешки език с плънка от гъбиТелешки език с плънка от гъби
В подсолена вода варим телешкия език заедно с моркова, целината и малко черен пипер. Когато омекне, се изважда и се обелва още горещ....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: