Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крехки Вратни Пържоли на Фурна

Крехки Вратни Пържоли на Фурна

Прегледай всички 33 избрани предложения относно крехки вратни пържоли на фурна в Gotvach.bg.
Сочни мариновани вратни пържолиСочни мариновани вратни пържолиСочните мариновани вратни пържоли са готови....
Вратни пържоли с гарнитураВратни пържоли с гарнитура
Начуканите пържоли премесетете в тава и залейте с малко олио и виното, което трябва да ги покрива поне до половината....
Вратни пържоли на барбекюВратни пържоли на барбекю
Върху тях сложете и сочните пържоли. Прибавете и чушките. Готовите вратни пържоли приберете в съд с капак заедно със зеленчуците....
Вратни пържоли с ябълкиВратни пържоли с ябълки
1
Покрийте тавата с алуминиево фолио и печете в загрята фурна на 170 градуса около час и половина....
Руладини от вратни пържолиРуладини от вратни пържоли
Начукваме пържолите и върху всяка поставяме от сместа, увиваме на руло и забождаме с клечка....
Вратни пържоли на сачВратни пържоли на сач
1
Сложете в него начуканите и овкусени със сол и черен пипер пържоли. Изпечете до готовност от двете страни и извадете месото....
Вратни пържоли върху гъбиВратни пържоли върху гъби
Съвсем леко начуканите вратни пържоли овкусете от всяка страна със сол и черен пипер и намажете с растителна мазнина....
Свински вратни пържоли с гъбен сос на фурнаСвински вратни пържоли с гъбен сос на фурна
Върнете вратните пържоли в гъбения сос и изчакайте 5 минути. Прехвърлете в тавичка. Завийте с алуминиево фолио....
Свински вратни пържоли в маринатаСвински вратни пържоли в марината
11
Слагаме 2 пържоли. Поръсваме с подправки. Слагаме другите пържоли и поръсваме с останалите подправки....
Вратни пържоли с бирена маринатаВратни пържоли с бирена марината
Не препичайте пържолите, за да останат сочни. Вратните пържоли с бирена марината са много вкусни....
Печени вратни пържоли с гъбиПечени вратни пържоли с гъби
Поднесете печените вратни пържоли с гъби с подходяща лека салата. Добър апетит!...
Вратни пържоли със задушени зеленчуциВратни пържоли със задушени зеленчуци
1
Вратните пържоли се начукват добре, за да стане месото по-крехко. Намазват се с малко зехтин и се оставят на хладно да починат 1 час....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 9
54
45
30
20
10
Дай твоята оценка: