Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крехки Овчи Пържоли
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крехки Овчи Пържоли

Крехки Овчи Пържоли

Прегледай всички 12 избрани предложения относно крехки овчи пържоли в Gotvach.bg.
Мариновани овчи пържолиМариновани овчи пържолиПоднесете маринованите овчи пържоли с хубаво червено или бяло вино....
Овчи КурбанОвчи Курбан
3
Месото се почиства и се насича на парчета. Слагате месото в подходящ голям съд, добавяте водата и се вари на бавен огън. Пропорцията между...
Овчи обреден курбанОвчи обреден курбан
Овчият обреден курбан е готов....
Домашен овчи суджукДомашен овчи суджук
Месото се смила с месомелачка. Добавят се подправките, като се омесва много добре до хомогенна смес. Сместа се покрива с фолио и се оставя за 12-24...
Домашен овчи катъкДомашен овчи катък
Така престоялият овчи катък е готов за консумация....
Печен овчи бутПечен овчи бут
В дълбок съд смесваме червено вино и оцет. Количеството вино, оцет трябва да е равно. Прибавяме пудра захар, смачкан чесън, черен пипер и сол...
Овчи кюфтета на скараОвчи кюфтета на скара
Поставяме готовите овчи кюфтета и печем до готовност....
Овчи бут с кисело млякоОвчи бут с кисело мляко
Внимателно начукваме бута, за да стане месото по крехко. След това го измиваме и слагаме в тенджера, в която сме сипали една чаша вода....
Крехки пържоли в ризиКрехки пържоли в ризи
Начукайте и посолете пържолите, след което ги поръсете с черен пипер и кимион. Всяка пържола увийте в листо от кисело зеле, може и в две....
Овчи бут с чесън на фурнаОвчи бут с чесън на фурна
Взимаме кърпа и я напояваме с оцета. След това завиваме добре бута в кърпата и го оставяме да престои 5-6 часа. След това с помощта на остър нож...
Непознатите гъби: Червен овчи носНепознатите гъби: Червен овчи нос
Гъбата Червен овчи нос се нарича още Бакърен овчи нос. Тя е интересен вид гъба, но не достатъчно позната на хората....
Крехки свински пържоли с млякоКрехки свински пържоли с мляко
Крехките свински пържоли с мляко са много вкусни....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: