Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета по Градинарски

Кюфтета по Градинарски

Разгледай всички 34 авторски предложения за кюфтета по градинарски в Gotvach.bg.
Кюфтета по унгарскиКюфтета по унгарскиКаймата, ситно нарязаният лук, настърганите картофи, яйцата, черният пипер, магданозът и солта се омесват и се приготвят кюфтета....
Кюфтета по френскиКюфтета по френски
По вкусни кюфтета по френски не съм опитвала. Поднесете със салата по избор! Добър апетит!...
Кюфтета по ориенталскиКюфтета по ориенталски
Оформяйте кюфтета, сплесквайте ги и ги изпечете върху сгорещена скара или плоча, като ги мажете леко със зехтин....
Кюфтета по панагюрскиКюфтета по панагюрски
1
Щом заври, пуснете приготвените кюфтенца и оставете да се вари до увирането на ориза....
Кюфтета по цариградскиКюфтета по цариградски
2
Оформете малките цариградски кюфтенца, панирайте и ги изпържете в силно загрята мазнина. Кюфтенцата стават много вкусни с картофено пюре....
Кюфтета по гръцкиКюфтета по гръцки
7
Сместа за кюфтенцата се омесва добре, оформят се малки топчици, които се поставят върху хартия за печене в тава....
Кюфтета по вегетарианскиКюфтета по вегетариански
От объркана смес оформяйте кюфтета, които се овалват в счукания сухар (галета), потапят се в разбито яйце и се изпържват в сгорещената мазнина....
Кюфтета по ТрънскиКюфтета по Трънски
4
След това от нея направете кюфтета и ги оваляйте в брашно. Загрейте олиото и изпържете на тих огън от двете страни кюфтетата....
Кюфтета по ЧирпанскиКюфтета по Чирпански
4
Оформяме кюфтета, овалваме ги в брашно и пържим в олио до полуготовност....
Кюфтета по царскиКюфтета по царски
2
Трябва да се получи картофено тесто, което се разточва тънко върху набрашнен плот и от него се изрязват четен брой кръгчета с големината на желаните кюфтета...
Кюфтета по свищовскиКюфтета по свищовски
4
След като сосът заври, добавете оформените и оваляни в брашно кюфтета....
Кюфтета по виенскиКюфтета по виенски
Загрейте мазнина на силен огън и изпържете оформени кюфтенца....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: