Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински врат по бохемскиСвинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....
Бавно печен свински вратЯстието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат.
Бавно печеният свински врат е готов....
1
Свински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Ветрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг.
Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Руло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол.
Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....
Свински Врат в Гювеч
Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът.
Поставя се в студена фурна и се пече на 160 градуса 4 часа и половина....
Майсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Свински врат с картофиПоднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
2
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...
Свински врат с глазураМесото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват.
Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
1
Свински врат със зеленчуци
Ястието се прехвърля в гювече и се запича в силна фурна. Поръсва се с магданоз и се сервира с люта чушка....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: