Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маринован Свински Врат на Фурна

Маринован Свински Врат на Фурна

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за маринован свински врат на фурна в Gotvach.bg.
Свински врат по бохемскиСвински врат по бохемскиСвинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....
Бавно печен свински вратБавно печен свински врат
1
Ястието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат. Бавно печеният свински врат е готов....
Свински врат със зелеСвински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Свински врат на тиганСвински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Ветрило от свински вратВетрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Руло от Свински ВратРуло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....
Свински Врат в ГювечСвински Врат в Гювеч
Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът. Поставя се в студена фурна и се пече на 160 градуса 4 часа и половина....
Майсторски сушен свински вратМайсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Свински врат с картофиСвински врат с картофи
2
Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
Свински врат на скараСвински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате. Нареждаме...
Свински врат с глазураСвински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
Свински врат със зеленчуциСвински врат със зеленчуци
Ястието се прехвърля в гювече и се запича в силна фурна. Поръсва се с магданоз и се сервира с люта чушка....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: