Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марудници на Баба

Марудници на Баба

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за марудници на баба в Gotvach.bg.
Марудници с царевично брашноМарудници с царевично брашноИзваждате в чиния, намажете с още масло и така печете около 10 броя марудници с царевично брашно....
Малки банички-марудници за закускаМалки банички-марудници за закуска
1
Готовите и изпечени марудници слагаме върху решетка. Сервираме с кисело мляко или айрян....
Родопски марудници на тиган (сач)Родопски марудници на тиган (сач)
Когато си поръчате марудници ще получите вкусни и дебели палачинки....
Марудници или шупли със сиренеМарудници или шупли със сирене
Тестото за марудници трябва да се получи малко по-гъсто от палачинковото....
Марудници по родопски от кухнята на БениМарудници по родопски от кухнята на Бени
Изпичането на вкусните марудници става и от двете страни. След като извадим, намазваме тези катми с краве масло....
Рум БабаРум Баба
Разтворете маята в затопленото прясно мляко с 1 ч.л. захар. Оставете на топло да втаса. В купа разбийте яйцата. Разтопете маслото и оставете да...
Баба ГанушБаба Гануш
6
Патладжаните се пробождат на няколко места и се пекат 10-15 минути на 220 С. Лукът, джодженът, чушката и доматът се нарязват на ситно. Изпечените...
Тутманикът на бабаТутманикът на баба
1
Маята се разтваря с малко топла вода и захарта. Киселото мляко (100 г) се разбива с водата. Содата се разбърква с киселото мляко ( 3 с.л)...
Тиганичките на бабаТиганичките на баба
2
1. Яйцата са на стайна температура. Разбиват се много добре със солта. 2. В киселото мляко се слага содата, разбърква се да шупне и се добавя към...
Курабийките на бабаКурабийките на баба
5
В една тава се слага брашното и постепенно се прибавят всички останали продукти. Омесва се хубаво тесто, от което се оформят курабийки и се пекат...
Лалангите на бабаЛалангите на баба
Разбийте яйцата и на порции добавете към тях брашното при непрекъснато бъркане с телена бъркалка. След това добавете захарта, солта и содата....
Мезенцето на бабаМезенцето на баба
Сланината, ако не е осолена предварително, се слага в тава и се насипва със сол и престоява така 48 часа. След това се измива солта от сланината...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: