Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маслинена каша
По желание маслинената каша може да се сгъсти допълнително, разбивайки брашно във вода....
Фасулена каша
Фасулената каша се поднася със саламура от оцет, чесън и копър и чудесно се съчетава с малко хубаво домашно сирене.
Споляй Ви!...
Френкова кашаТова е френската връзка и затова френковата каша е една проста доматена каша. Ето как се приготвя в нашата фамилия:
1....
1
Петел каша
Петелът се измива, нарязва и сварява. След това се обезкостява и месото се нарязва на малки парчета.
Загрява се маслото и в него се запържват...
Каша Чолама
Нарежете месото и го сложете да се свари в леко подсолена вода.
Загрейте маслото отделно и запържете брашното. Разредете постепенно с брашното...
Агнешка каша
Почиствате месото и го сварявате в подсолена вода. Приготвяте запръжката от брашното и я разреждате с част от водата, в която е вряло месото и варите...
Гъбена кашаЛукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите.
Загрява...
17
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
51
45
30
21
10
Дай твоята оценка: