Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Оригинален Пататник

Оригинален Пататник

Разгледай всички 22 авторски предложения относно оригинален пататник в Gotvach.bg.
Пататник със содаПататник със содаКартофите се обелват и се настъргват на ренде. Добавят се киселото мляко, олиото, солта, ситно нарязаният лук, накълцаният магданоз и черният...
Бабин родопски пататникБабин родопски пататник
Пататникът се пече на 180 градуса до готовност. Покрива се веднага щом се изкара от фурната....
Пататник със сиренеПататник със сирене
2
Картофите се измиват и се обелват, след което се настъргват на едро ренде. Лукът се почиства от люспите и също се рендосва на едро ренде. Яйцата...
Пататник от ТриградПататник от Триград
1
От нея знам, че в голия пататник (този без кори) не се слага сирене или кашкавал, а се поръсва отгоре, а когато се приготвя пататник с кори – сиренето...
Родопски точен пататникРодопски точен пататник
Родопският точен пататник е много вкусен....
Пататник в гювечетаПататник в гювечета
Сложете пататника в студена фурна на 200 градуса и печете до готовност....
Пататник на фурнаПататник на фурна
Пататникът се пече на 180 градуса за 20-25 минути, докато се зачерви. Поднася се с настъргано сирене и маслини....
Пататник на тиганПататник на тиган
4
Готовият пататник се маже с масло и оставяте за няколко минути да престои....
Пататник на сачПататник на сач
Пататникът на сач е готов....
Пататник с яйцаПататник с яйца
Овкусете пататника с черен пипер. Пататникът с яйца е готов....
Традиционен Родопски ПататникТрадиционен Родопски Пататник
Намажете с разтопено масло и печете пататника в умерено загрята фурна до готвоност. Традиционният Родопски Пататник е готов....
Пататник с брашноПататник с брашно
Отгоре върху селския пататник поръсваме останалия кашкавал. Печем пататника с брашно на 220°C за 15-20 минути до златисто....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: