Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пататник със содаКартофите се обелват и се настъргват на ренде.
Добавят се киселото мляко, олиото, солта, ситно нарязаният лук, накълцаният магданоз и черният...
Бабин родопски пататник
Пататникът се пече на 180 градуса до готовност. Покрива се веднага щом се изкара от фурната....
Пататник със сиренеКартофите се измиват и се обелват, след което се настъргват на едро ренде. Лукът се почиства от люспите и също се рендосва на едро ренде.
Яйцата...
2
Пататник от ТриградОт нея знам, че в голия пататник (този без кори) не се слага сирене или кашкавал, а се поръсва отгоре, а когато се приготвя пататник с кори – сиренето...
1
Пататник на фурна
Пататникът се пече на 180 градуса за 20-25 минути, докато се зачерви. Поднася се с настъргано сирене и маслини....
Традиционен Родопски Пататник
Намажете с разтопено масло и печете пататника в умерено загрята фурна до готвоност.
Традиционният Родопски Пататник е готов....
Пататник с брашно
Отгоре върху селския пататник поръсваме останалия кашкавал.
Печем пататника с брашно на 220°C за 15-20 минути до златисто....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: