Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Охлюви Мезе

Охлюви Мезе

Открий всички 23 избрани предложения относно охлюви мезе в Gotvach.bg.
Охлюви плакияОхлюви плакияПочистете охлювите и ги сварете за около 15 минути в подсолена вода, като накрая добавите оцета. След това отцедете и извадете месото от черупките...
Баклава-охлювиБаклава-охлюви
2
Пресните кори се разделят на две части, разгънати върху масата. Счуканите орехи се смесват със захарта и канелата, разделят се на две купчини и всяка...
Панирани охлювиПанирани охлюви
2
Поднесете панираните охлюви с гарнитура от свежа салата....
Печени охлювиПечени охлюви
2
Предварително почистеното месо от охлювите сложете да се свари в тенджера под налягане. Извадете и оставете да се охладят. Маслото разтопете и...
Пресни панирани охлювиПресни панирани охлюви
1
Аз се спрях на панирани охлюви с панировка от съответните описани продукти....
Люти панирани охлювиЛюти панирани охлюви
За тези, които си ловят сами охлювите след дъжд, а не ги купуват сварени и замразени: Живите охлюви се слагат в дълбока тенджера и се затварят...
Вити банички охлювиВити банички охлюви
За предпочитане поднесете вити банички охлюви с айран....
Охлюви по бургундскиОхлюви по бургундски
Отцедете ги от водата и във всяка сложете по една ядка от предварително сварените и почистени охлюви....
Варени ароматни охлювиВарени ароматни охлюви
Поднасяме готовите охлюви със резенчета лимон. Варените ароматни охлюви са готови....
Пастет от охлювиПастет от охлюви
Подходяща напитка за пастета от охлюви: Бяло сухо вино в зависимост от киселинността му: видът на зехтина :) (напр.: най-киселото бяло вино: с екстра...
Супичка от охлювиСупичка от охлюви
2
Всяка година пролетта, събираме охлюви. Сваряваме ги, премахваме черупките, махаме и коремчето на охлюва - оставяме само мускулчето....
Охлюви по моряшкиОхлюви по моряшки
Измива добре охлювите и ги сваряваме. След това ги изваждаме от черупките и ги почистваме. Изчистваме лукчетата и ги попарваме с вряла вода. След...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
52
45
30
23
10
Дай твоята оценка: