Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пандишпанов Кекс с Конфитюр

Пандишпанов Кекс с Конфитюр

Открий всички 33 подбрани съвети за пандишпанов кекс с конфитюр в Gotvach.bg.
Икономичен пандишпанов кексИкономичен пандишпанов кексИкономичният пандишпанов кекс е готов....
Конфитюр от малиниКонфитюр от малини
Сложете конфитюрът да се вари на слаб котлон. Докато се вари, обирайте пяната, която се отделя по повърхността....
Конфитюр от ревенКонфитюр от ревен
1
След като конфитюрът изстине, се разсипва в бурканчета, които се затварят с капачка и парче плат отгоре....
Конфитюр от боровинкиКонфитюр от боровинки
Конфитюрът се разсипва в бурканчета. Конфитюрът от боровинки се стерилизира 5 мин....
Конфитюр от крушиКонфитюр от круши
1
Този конфитюр от круши може да сервирате с дебели катми или бухтите на баба....
Конфитюр от ягодиКонфитюр от ягоди
1
Друг начин за съхранение е да оставите разсипания конфитюр да изстине без да затваряте с капачки....
Конфитюр за диабетициКонфитюр за диабетици
1
Количеството на подсладителя, който ще използвате за конфитюр от 1 кг плодове, трябва да се равнява на 500 г захар....
Конфитюр от пъпешКонфитюр от пъпеш
3
Готовия горещ конфитюр от пъпеш разсипете в бурканчета, затворете ги веднага и ги обърнете с капачките надолу да изстинат....
Конфитюр от кестениКонфитюр от кестени
1
Поставете кестените в голяма тенджера. Залейте ги със студена вода, добавете солта и семената от резене и варете около 1 час (или до пълното омекване...
Конфитюр от портокалиКонфитюр от портокали
2
Готовият конфитюр разсипете в сухи и леко затоплени бурканчета. Затворете ги добре в сухи и предварително затоплени буркани....
Конфитюр от ЯбълкиКонфитюр от Ябълки
2
Разсипете горещия ябълков конфитюр в сухи, затоплени бурканчета, като отстраните канелата. Затворете ги и ги обърнете с капачките надолу....
Конфитюр от хинапКонфитюр от хинап
8
Налейте конфитюра в сухи буркани, затворете и обърнете докато са още горещи. Конфитюрът от хинап е готов....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: