Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниране на Хайвер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниране на Хайвер

Паниране на Хайвер

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за паниране на хайвер в Gotvach.bg.
ХайверХайверГотовият хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна. Хайверът е много вкусен....
Пролетен хайверПролетен хайвер
Украсата на хайвера е по въображение. Пролетният хайвер е много вкусен....
Чеснов хайверЧеснов хайвер
Чесновият хайвер е много вкусна разядка....
Лек хайверЛек хайвер
Накълцайте зеленчуците и рибата възможно най-ситно, но в никакъв случай не пасирайте, защото вкусът се променя. В подходящ съд разбъркайте първо...
Тарама хайверТарама хайвер
1
Започнете да пукате зърната хайвер, колкото повече пукнати зърна, толкова по-добре /по възможност всичките/....
Зелен хайверЗелен хайвер
2
С пасатор се смилат всички продукти, без изварата, докато стане на паста. Прибавя се изварата и пак се пасира за около 30 сек. Много лесно, много...
Зеленчуков хайверЗеленчуков хайвер
Измийте и нарежете на филийки патладжаните, посолете и ги сложете в наклонен съд, за да се отцедят от горчилката. След час ги измийте, подсушете и...
Картофен хайверКартофен хайвер
Сваряваме яйцата, а след това сваряваме и картофите. Обелваме картофите и горещи ги намачкваме с вилица. Към тях прибавяме настъргани сварените...
Бял хайверБял хайвер
2
Добавя се трохи, докато стане гъст самият хайвер....
Фалшив хайверФалшив хайвер
1
Водата се слага да заври и след това към нея на струйка се добавя 1 чаша грис. След изстиване, се добавят олиото или 1 опaковка майонеза, 1 глава...
Грис хайверГрис хайвер
1
Сваряваме гриса и разтопяваме маслото. Нарязваме лука на ситно. Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме...
Пържен хайверПържен хайвер
Готовият пържен хайвер се вади и се отцежда върху кухненска хартия....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
51
48
30
20
10
Дай твоята оценка: