Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани миди с чесново-млечен сос
Панираме мидите в брашно, яйце, брашно и пържим в силно нагорещена мазнина до получаванe на златиста коричка....
Панирани миди с два вида сос за топене
Мидите се овалват в яйце-брашно-яйце и се пържат в маслото в дълбок съд с малък диаметър. Приготвят се сосовете....
Миди Фантазия
За нашите миди Фантазия, кръстени така от мен поради фантастичния им вкус, първо ще ги задушим, за да се отворят....
Миди Медитеранео
Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино.
Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути....
Миди НатюрАко има отворени миди, ги изхвърлете.
В широка тенджера смесете всички останали съставки заедно с мидите....
1
Миди Ескабеш
Така приготвените миди Ескабеш са идеални за аперитив по всяко време с чаша бяло вино....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: