Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани Миди

Панирани Миди

Прегледай всички 34 избрани предложения за панирани миди в Gotvach.bg.
Панирани миди с брашно и галетаПанирани миди с брашно и галетаПанираните миди с брашно и галета са много вкусни....
Панирани миди с чесново-млечен сосПанирани миди с чесново-млечен сос
Панираме мидите в брашно, яйце, брашно и пържим в силно нагорещена мазнина до получаванe на златиста коричка....
Панирани миди с два вида сос за топенеПанирани миди с два вида сос за топене
Мидите се овалват в яйце-брашно-яйце и се пържат в маслото в дълбок съд с малък диаметър. Приготвят се сосовете....
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
Ако има неотворени миди, те се изхвърлят....
Пържени мидиПържени миди
Мидите почистваме хубаво и измиваме под течаща вода. Оставяме да се отцедят....
Миди ФантазияМиди Фантазия
За нашите миди Фантазия, кръстени така от мен поради фантастичния им вкус, първо ще ги задушим, за да се отворят....
Миди МедитеранеоМиди Медитеранео
Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути....
Миди плакияМиди плакия
1
Измийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката....
Миди НатюрМиди Натюр
1
Ако има отворени миди, ги изхвърлете. В широка тенджера смесете всички останали съставки заедно с мидите....
Миди яхнияМиди яхния
Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък....
Миди ТигреМиди Тигре
Мидите Тигре се панират и пържат непосредствено преди сервиране....
Миди ЕскабешМиди Ескабеш
Така приготвените миди Ескабеш са идеални за аперитив по всяко време с чаша бяло вино....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: